Detroit Metal City
+4
Shivers
~|~Crazy_kid~|~
Ricchan ^^
RealizeR
8 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Detroit Metal City
Main Title Detroit Metal City (a5587)
Official Title ja デトロイト・メタル・シティ
Short demc, demeci
Type OVA, unknown number of episodes
Year 08.08.2008 till ?
Categories Band, Comedy, Seinen, Violence - similar
Producers Studio 4°C
Resources Official page, ANN, AnimeNFO, Allcinema
Similar Anime by Anime Planet help
Rating N/A (0)
Tmp. Rating 8.90 (356)
Based on the seinen manga by Wakasugi Kiminori serialised in Young Animal.
Souichi Negishi is a shy young man who came from the rural Ota Prefecture to Tokyo for college and wished to become a kindergarten teacher. However, for some reason he became the singer and songwriter of a metal band named "Detroit Metal City," with a stage name "Johannes Krauser II." Whenever he wears the heavy makeup, Negishi becomes a completely different person, shouting the most vulgar profanities beyond anyone's imagination. With the popularity of DMC increases, Negishi starts worrying his double personalities can have negative effects on his (romantic) life off stage.
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Re: Detroit Metal City
Много яко има много смях и мн яка музичка !! :icon_headbang: :icon_headbang: :icon_headbang:
RealizeR- Терорист
-
Това как да го разбирам и романтика ли има в анимето??With the popularity of DMC increases, Negishi starts worrying his double personalities can have negative effects on his (romantic) life off stage
Звучи интересно, слагам го в киломтеричния списък
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
романтика май няма
има много метъл парчета + някакъв филм
и от къде знам ли?
Ами как да незнам в СПАМ-а на АнимеС е една от редовните теми... май там четяха мангата
има много метъл парчета + някакъв филм
и от къде знам ли?
Ами как да незнам в СПАМ-а на АнимеС е една от редовните теми... май там четяха мангата
Изгледах първия епизод... анимето бива.. но все още не мога да изкажа обективно мнение..
Изгледах го на един дъх
МН ме кефи тва ве Най-много ме радва Краузър като почне да говори от името на пикльото, демек като се държи като него, ама гласа е на Краузър Хахха съсипва ме
Хаха и мениджърката им е бахти изродката, на всичко брутално се кефи И как все псува Хаххахаха "Караш ме да свършвам" , пуахаххаха
Ххахахах и как се обеси
Само не схващам що онез пънковци им се заяждаха, ква е тая омраза между метъла и пънка ;О
МН ме кефи тва ве Най-много ме радва Краузър като почне да говори от името на пикльото, демек като се държи като него, ама гласа е на Краузър Хахха съсипва ме
Хаха и мениджърката им е бахти изродката, на всичко брутално се кефи И как все псува Хаххахаха "Караш ме да свършвам" , пуахаххаха
Ххахахах и как се обеси
Само не схващам що онез пънковци им се заяждаха, ква е тая омраза между метъла и пънка ;О
-
Ами Краусер песните му са само за как изнасилва момичета или че са к*чки и т.н. ,а пънк групата са само жениNao-senpai ^^ написа:
RealizeR- Терорист
-
Уникат!!!
Умрях си да се хиля на моменти А когато отначало говореше с оная женската и се превръщаше в Краусер ми пълнеше душичката
Btw,Satsugai rlzzZz :icon_headbang:
Умрях си да се хиля на моменти А когато отначало говореше с оная женската и се превръщаше в Краусер ми пълнеше душичката
Btw,Satsugai rlzzZz :icon_headbang:
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Откъде мога да си го дръпна?Търсих на всичките познати места в нето и него намирам...
-
Благодаря, но ми трябва в avi формат. Ако някой знае откъде мога да го дръпна avi да пише...
Бахти бруталистично - изродското аниме. Само на първия и втория еп се сцепих от смях. Батенце, мениджърката кат' започна да танцува и гащите й отвън. Направооо.. тфа е уникалната простотия!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Уникално е! Изгледах го на един дъх и, честно казано, на друго аниме не се бях смяла толкова. Любими епизоди - когато Негиши (май така му беше името) отиде при родителите си и се преобрази в Краузър, за да вразуми брат си... И когато уж се появи от проклятието и изнасили оная кула Сериозно, щях да си умра от смях
Бду, мениджърката и Краузър-тан рулз! Също и филмът, който снимаха...
Бду, мениджърката и Краузър-тан рулз! Също и филмът, който снимаха...
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Свършиии..
Прекалено е кратко! Най - изродското аниме, което съм гледала! Просто толкова ме боли гърлото от смях, че не е истина. Негиши е толкова загубен! Със сигурност има раздвоение на личноста, не може така да става Краузер <33 Иии.. с пънк бандата като се биха беше велико. Искаше ми се наистина да я изнасили, след като я изкара от огъня.. трябваше!
И последния епизод беше уникат. Как се убеси, направо се сцепих от смях.. кфо се сцепих, та аз паднах! И как го рейпна! Велико!
Прекалено е кратко! Най - изродското аниме, което съм гледала! Просто толкова ме боли гърлото от смях, че не е истина. Негиши е толкова загубен! Със сигурност има раздвоение на личноста, не може така да става Краузер <33 Иии.. с пънк бандата като се биха беше велико. Искаше ми се наистина да я изнасили, след като я изкара от огъня.. трябваше!
И последния епизод беше уникат. Как се убеси, направо се сцепих от смях.. кфо се сцепих, та аз паднах! И как го рейпна! Велико!
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Мисля че ще има 2ри сезон но не сам 100% сигурен все още
RealizeR- Терорист
-