Fate/Stay Night
+7
Megaphy
Tzeentch God of Chaos
RealizeR
Enery
Drama.Queen
Shivers
Ricchan ^^
11 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Fate/Stay Night
Тип: ТВ
Епизоди: 24
Статус: Завършено
От-до: 7 януари 2006 до 17 юни 2006
Продуценти: Studio DEEN, Frontier Works, TBS, TYPE-MOON, Bang Zoom! Entertainment
Жанрове: Екшън, Приключенски, Драма, Фантастика, Романтика, Шоунен, Свръхестествено
Продължителност: 24 мин. за епизод
Аудитория: 13 и нагоре
Родителите на Широу Емия умират в следствие на пожар докато той е още малък. Малко след това е осиновен от магьосника Киритсугу Емия. Въпреки че той се възхищава на втория си баща и копнее да се бори за справедливостта, Широу е слаб и не е успял да стане силен магьосник като баща си. Поне не и до денят, в който бива повлечен във войната за Свещения Граал и призовава "Слугинята" Сейбър, за да може да се защити. Оказва се, че във Войната за Свещения Граал са замесени редици битки между могъщи магьосници с целта да се доберат до реликвата, която ще изпълни всяко желание - Свещеният Граал. Има общо 7 "Мастъра", които могат да призоват своите "Слуги" от различни класи, познати като: Сейбър, Арчър, Райдър, Бърсъркър, Лансер, Кастер и Асасин (Убиец). Тези "Слуги" трябва да пазят имената си в тайна, ако не искат да разкрият на враговете си своите слабости. Историята се върти около Широу и неговото замесване във Войната за Свещения Граал.
Последната промяна е направена от Ricchan ^^ на Вто 04 Авг 2009, 03:23; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Fate/Stay Night
Гледах, гледах, май няма тема за това аниме...
Абе, аз съм още на 15-ти, ама тази вечер ще си го изгледам. Като цяло не е лошо, но туй Сейбър на всяка крачка го има и ме дразни.
- Широу това, Широу онова...
Него пък като го дават:
- О, Сейбър, аз ще те предпазя, не знам си кво...
Казаха ми, че било имало заформена двойка и накрая ставало "шит". Леле, ако това е тази двойка, даже ще се смея от кеф ако стане.
Изключително ме дразнят и двамата, само даскалката, Рин и Арчър мн ме кефят :icon_bigrin: Рин рулз, аз искам тя и Широу да са тази двойка, но от друга страна искам и да е й е гадно на Сейбър
ооо, а Райдър е моята лична к*чка :11211212: Ще я науча аз, да не ползва камшик в леглото, хехехе :11211212: Опс, тва не беше нужно да го казвам, една от моите wet dreams
Абе, аз съм още на 15-ти, ама тази вечер ще си го изгледам. Като цяло не е лошо, но туй Сейбър на всяка крачка го има и ме дразни.
- Широу това, Широу онова...
Него пък като го дават:
- О, Сейбър, аз ще те предпазя, не знам си кво...
Казаха ми, че било имало заформена двойка и накрая ставало "шит". Леле, ако това е тази двойка, даже ще се смея от кеф ако стане.
Изключително ме дразнят и двамата, само даскалката, Рин и Арчър мн ме кефят :icon_bigrin: Рин рулз, аз искам тя и Широу да са тази двойка, но от друга страна искам и да е й е гадно на Сейбър
ооо, а Райдър е моята лична к*чка :11211212: Ще я науча аз, да не ползва камшик в леглото, хехехе :11211212: Опс, тва не беше нужно да го казвам, една от моите wet dreams
-
Едно от първите ми анимета... мога да кажа че е едно от любимите ми...
Почти всички герои ми харесаха... края беше малко гаден, но какво от това...
Почти всички герои ми харесаха... края беше малко гаден, но какво от това...
Е, изгледах го... Колкото и студенокръвно да звучи, краят не ми се стори гаден, но предполагам е защото двойката въобще не ми допадна като цяло. При други обстоятелства, щеше доста да ми допадне анимето, но при тези очертали се, единствено Рин ми помогна да го изтикам до края... /добре де, беше ми интересно какъв е този прословут гаден край /
Уел... не знам, Сейбър не ми допадна още отначало, а и тя ги победи всичките до един, как пък един не остана за Арчър или който и да е друг... А Рин беше надарена като магьосница, а във втората част от анимето едва се появяваше на екрана.
Главните герои не бяха мой тип, некви невинни и добрички и двамата, ддз
Отправям се към друго аниме и така... поне се радвам, че се запознах с Рин, мн ме радва, червено и черно /любимите ми цветове/, готино държание, тъмна, мн яка коса /арта го признавам!/ и този секси немски Еех
Уел... не знам, Сейбър не ми допадна още отначало, а и тя ги победи всичките до един, как пък един не остана за Арчър или който и да е друг... А Рин беше надарена като магьосница, а във втората част от анимето едва се появяваше на екрана.
Главните герои не бяха мой тип, некви невинни и добрички и двамата, ддз
Отправям се към друго аниме и така... поне се радвам, че се запознах с Рин, мн ме радва, червено и черно /любимите ми цветове/, готино държание, тъмна, мн яка коса /арта го признавам!/ и този секси немски Еех
-
Емз,аз лично мно харесах Райдър и Арчър /още вчера по тела като говорихме ти казах ;) /Рин съвсем я бах забравила / Все пак,анимето съм го гледала преди дооста време.Но като яло,мен края също не ми направи особено впечатление .. Сми и Широу и Сейбър не ми харесваха.Мн са лигави ..
Но .. косплеърката на Райдър беше мн добра ^^ /Една от най-добрите на анивенчъра /
Др,което ..
А битката между Арчър и той Херкулес беше просто невероятна!Наистина много ми хареса и май ще го гледам наново анимето само заради тях тримата ^^
Но .. косплеърката на Райдър беше мн добра ^^ /Една от най-добрите на анивенчъра /
Др,което ..
А битката между Арчър и той Херкулес беше просто невероятна!Наистина много ми хареса и май ще го гледам наново анимето само заради тях тримата ^^
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Имаше тема някъде, помня че писах комент.. та да не изпуснем
Анимето съм го изгледала точно за 2 дена и се влюбих в него. След това още 2 пъти го превъртях.. Рин ме радва най-много, но и Райдър доста ме кефи. Тфа мъжкото не му помня името, но беше голям с мях с него. И така, Арчър също мн радваше и зверски гадно умря, ревах като ненормална тогава и на смърта на Райдър. Тфа мънинкото хлапе не помня името. Беше некво мн откачено. И се изчерпах. А, да.. края не беше мноо красив, затова пък беше ефектен.
Анимето съм го изгледала точно за 2 дена и се влюбих в него. След това още 2 пъти го превъртях.. Рин ме радва най-много, но и Райдър доста ме кефи. Тфа мъжкото не му помня името, но беше голям с мях с него. И така, Арчър също мн радваше и зверски гадно умря, ревах като ненормална тогава и на смърта на Райдър. Тфа мънинкото хлапе не помня името. Беше некво мн откачено. И се изчерпах. А, да.. края не беше мноо красив, затова пък беше ефектен.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Мен лично много ми хареса анимето а след като го излгедах си дръпнах Новелата ако имате свободно време я погледнете там е доста по разширено казват кои впрочем е Арчър (няма да споилвам) и има битка на Арчър с Широу и т.н. заслужава си времето!
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Ами ако е това, което мисля, анимето е правено по новелата,,, т.е., не всички са по манги, или поне мангата е след новелата, след като се наеме художник, който да я нарисува, иначе новелата е нещо като фик, придружен с единични картинки, нарисувани от някой с талант, понеже автора не може, но пък за сметка на това разполага с история (: Не са много разпространени извън Япония, но след време и до нас достигат, като се сканират Аз например чета новела за Маи-сериите, интересно е
-
е зигледах го
поредното аниме молещо за втори сезон който едва ли ще излезе ще убия тоя измислил такъв тъп край е се пак си ми хареса аниемто
самод аимаше и втори сезон...
поредното аниме молещо за втори сезон който едва ли ще излезе ще убия тоя измислил такъв тъп край е се пак си ми хареса аниемто
самод аимаше и втори сезон...
Tzeentch God of Chaos- Терорист
-
Job/hobbies : Sorcery, Machiavellian scheming, Power craving and Subtle Manipulation
Брой мнения : 828
Дата на регистрация : 21.01.2008
Да анимето си го бива.Току що изгледах последния епизод.Верно си е, че свърши много тъпо и аз така и не разбрах какво точно стана.Сейбър умря ли или какво?Все тая...И аз много се кефя на Рин.Ще я разцелуват тая сладурана! Двойката не ми допадна, а Сейбър е някак куха. Спуках се от яд като умря тоя готин батко Гилгамеш. Жалко, че беше от злодейте. А Арчър..направо умрях от мъка!
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Готино ли е анимето? Щото някакси героите ми харесаха пакий мн често виждам косплеари и пикове на героинята Райдърр мисля че беше тази с лилавата коса
п.п. колко епа. са? че не видях май никъде да пише...
п.п. колко епа. са? че не видях май никъде да пише...
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Ми колко епа... Към 25 сигурно Там някъде е ;)
Не е лошо анимето и арта е мн приятен. Но, мисля, че не трябва да се водиш по скептичното ми мнение, все пак главните герои и двамата ме дразнеха, и единствено Рин спасяваше положението за мен, която и почти не я показваха във втората част на анимето или поне не толкова често, колкото бих искала. Но и нормално след като вече
Sasu&Saku, коментара ти доста противоречи с аватара ти и сигнатурата ти Иначе подкрепям.... мнението ти?
Не е лошо анимето и арта е мн приятен. Но, мисля, че не трябва да се водиш по скептичното ми мнение, все пак главните герои и двамата ме дразнеха, и единствено Рин спасяваше положението за мен, която и почти не я показваха във втората част на анимето или поне не толкова често, колкото бих искала. Но и нормално след като вече
- Spoiler:
- Арчър умря
Sasu&Saku, коментара ти доста противоречи с аватара ти и сигнатурата ти Иначе подкрепям.... мнението ти?
Последната промяна е направена от Nao-senpai ^^ на Съб 06 Дек 2008, 08:17; мнението е било променяно общо 1 път
-
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Промених ти картинката на линк, че не е позволено картинки да се постват в темите тук
Но иначе е мн сладко
Тая двойка повече ме равда Тя Рин щеше да го оправи момъка Сри, забрайх му името
А, верно, Емия :icon_bigrin:
Но иначе е мн сладко
Тая двойка повече ме равда Тя Рин щеше да го оправи момъка Сри, забрайх му името
А, верно, Емия :icon_bigrin:
-
Това май ми беше третото аниме.много ми хареса ама и беше много тъжно накрая
Bloody Iti-sama-
Job/hobbies : killings
Humor : В смисъла на смисъла няма никакъв смисъл,но точно в това има най-голям смисъл...
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 07.09.2008
Аз сега почнах да го гледам и много ми допадна но не съм сигурна да ли ще мога да го изгледам цялото или ще ми омръзне някаде по средата но това май че ще си проличи с времето
Rosi_amv-
Брой мнения : 11
Дата на регистрация : 22.10.2011
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите