Урок за Сони Вегас
+2
Shinshoku
Ricchan ^^
6 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Урок за Сони Вегас
Намерих го и си рекох, че няма лошо да го споделя с останалите Особено като видях каква е сложнотия всичко, съвсем изключих доста от вас дори да се пробват Всичко е усукано и дълго и плавно Но нямам друг избор освен да свикна Стига съм бръщолевила, сякаш казвам нещо полезно. Ето ви урока, а иначе на сайта има още, ама са все за едно определено нещо, а това е нещо като начални стъпки за програмата
http://www.illusion-media.net/index.php?site=tutorials&action=show&tutorialsID=17
http://www.illusion-media.net/index.php?site=tutorials&action=show&tutorialsID=17
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Re: Урок за Сони Вегас
Не е чак толкова трудна като се свикне В началото винаги изглежда адски сложна...вярно за някои техники трябва повечко овъртени неща но накрая винаги се получава Супер е програмата...има и добри уроци в Youtube аз от там научих повечето неща,
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
И на мен ми помогна урока горе-долу да разбера за какво става на въпрос и къде са главните опции. Но ми липсва добрия стар Мейкър, където си режеш сцената, която ти трябва и добавяш ефекта А не... избираш ефекта и после с тези ромбчета се кьориш и нз си кво Предполагам се свиква
Успях и да се науча как се слагат надписи като субтитри Това е единственото, което успях да постигна след хилядите ми опити да заменя един кадър с друг или как да го нарека И още куп работи По-добре да спра за днес, че само ми пие и от малкото останала енергия... Ама аз съм инат де, скоро ще я въртя на пръста си, няма да ми избяга така лесно :40:
Късмет и на останалите :712:
пп: Шегата и присмиването от моя страна на тъпотата ми настрана. Просто така бях свикнала с тайм лайн-а на Мейкъра, че много ми липсва! Може би една смесица от Сони Вегас/която има много ефекти и различни опции за поставянето им/ и Мейкъра/с който много по-лесно и бързо се маневрира/ би била перфектната програма. Тайм лайн-а на Вегас... по някой път ти трябва само една секунда от клип, доста дълго и широко да го слагаш на някой от слотовете на линията, че да смаляш и да местиш, ддз... Split Video беше много по-добре /WMM/
Това е конспирация, яките ефекти придружени с някакъв стил на работа, който не е за мързели като мен, тц
Успях и да се науча как се слагат надписи като субтитри Това е единственото, което успях да постигна след хилядите ми опити да заменя един кадър с друг или как да го нарека И още куп работи По-добре да спра за днес, че само ми пие и от малкото останала енергия... Ама аз съм инат де, скоро ще я въртя на пръста си, няма да ми избяга така лесно :40:
Късмет и на останалите :712:
пп: Шегата и присмиването от моя страна на тъпотата ми настрана. Просто така бях свикнала с тайм лайн-а на Мейкъра, че много ми липсва! Може би една смесица от Сони Вегас/която има много ефекти и различни опции за поставянето им/ и Мейкъра/с който много по-лесно и бързо се маневрира/ би била перфектната програма. Тайм лайн-а на Вегас... по някой път ти трябва само една секунда от клип, доста дълго и широко да го слагаш на някой от слотовете на линията, че да смаляш и да местиш, ддз... Split Video беше много по-добре /WMM/
Това е конспирация, яките ефекти придружени с някакъв стил на работа, който не е за мързели като мен, тц
-
аме на мене вече не ми е трудна но разбирам хорото на които им е защото не е от най-лесните но се свиква УСПЕХ!!!
Ауе,знам,че е мн малоумен въпрос,ама как се сейфа файла след тва
+ Тоя урок как бачка?
+ Тоя урок как бачка?
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Наскоро исках да го тегля и аз, че съм го затрила в пространството, но не бачка нещо >< Помня само, че един пич от АнимеС го бе правил, BeceJ|
Ако го намериш, браво ^^'
Ако го намериш, браво ^^'
-
imm0rtaL написа:Ауе,знам,че е мн малоумен въпрос,ама как се сейфа файла след тва
+ Тоя урок как бачка?
Ами и аз се чудех шото аз не ползвах никакви уроци, но както и да е File>Render>Чакаш...>Finish или там каквото беше и си готова
Намерих тези уроци и реших да ги споделя с вас ^^ Заповядайте :crazy2: :crazy2:
202 Видeо урока за Сони Вегас
smal написа:Намерих тези уроци и реших да ги споделя с вас ^^ Заповядайте :crazy2: :crazy2:
Лол !! Супер !! Това саитче може да ми помогне за следващото ми амв :icon_bigrin:
мерси
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
https://www.youtube.com/user/braproductions
Ето тук има много добри уроци.Има неща които не очаквах, че може да се направят с Вегас.
Ето тук има много добри уроци.Има неща които не очаквах, че може да се направят с Вегас.
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите