Девствени ли сте? xD
+31
General_Grievous
Sinner
Little.Vampire
~Devil May Cry~
`†`Tomb Raider Pro`†`
c0lourblind-
LiДо4o_O
Minche7o_96
neli4ka
Rena-Zlat
Koufuku ;3
Megaphy
Naruto's Girl
ton4encento
Façade
~|~Crazy_kid~|~
...{Izumi Hyuuga}...
Shinshoku
Nessie
Little`DeviL
Blackie.
`†`ShInIgAmI`†`
CriminaL Baby.
Drama.Queen
Cocaine`
papity-san
Shivers
What's up?
akira
Ricchan ^^
Enery
35 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Девствени ли сте уе?
Re: Девствени ли сте? xD
Разбира се,че съм детствена само остава и да не съм гласувах за Да
Minche7o_96-
Брой мнения : 89
Дата на регистрация : 14.01.2009
Не, ти си девствена, но си гласувала с не....
По въпроса.. Да Зи и Генади ме бъзикат, че ще си остана така до 60 години само щото не смятам, че е нормално да правиш секс на 14, 15 и 16 години
PS: Аз имам бабешки убеждения
По въпроса.. Да Зи и Генади ме бъзикат, че ще си остана така до 60 години само щото не смятам, че е нормално да правиш секс на 14, 15 и 16 години
PS: Аз имам бабешки убеждения
Никой не те бъзика, ма! По принцип за секс няма възраст, вас какво ви бъркат дяцата на 11, които са бременни? Като се чукат без гуми да си носят последствията. Смятам, че човек, който е започнал да прави секс е достатъчно зрял и отговорен за възрастта, за да мисли нормално както за собственото си здраве, така и за това на партньора (:
А пък аз с какво съм гласувала, гласувала съм..
А пък аз с какво съм гласувала, гласувала съм..
Точно защото не са достатъчно зрели, за да проумеят ква грешка правят, затова правят секс на по 11-12-13-14 години. Това, че ти е дошъл цикълът, не значи, че вече си голяма и можеш да се клатиш под път и над път, но някои момичета тва не го разбират
Лидочо, добре дошла в пенсионерския клуб, ш'та черпя бисквитка за думите :icon_bigrin:
И колкото и невероятно да звучи, имала съм възможността да го направя, и то не веднъж (казвам, за да не мислите, че говоря просто защото съм пълния нърд без шансовете за това, което донякъде е истина вече, защото се затворих в себе си след следната случка), просто разума надделя, пък и по-пропаднали кандидати от тея нямаше Единия път завърши с атлетичен ритник в зъбите и бягане от забутаното барче от моя страна, добре че ми беше минал ефекта от тревата, мдааа, не се гордея с младежките си години Бях глупава за да се събера в такава компания, но не и достатъчно тъпа, за да остана докрай Давам го като пример защото беше баш на вашата възраст - 14.
EDIT: Обещаната бисквитка.
Лидочо, добре дошла в пенсионерския клуб, ш'та черпя бисквитка за думите :icon_bigrin:
И колкото и невероятно да звучи, имала съм възможността да го направя, и то не веднъж (казвам, за да не мислите, че говоря просто защото съм пълния нърд без шансовете за това, което донякъде е истина вече, защото се затворих в себе си след следната случка), просто разума надделя, пък и по-пропаднали кандидати от тея нямаше Единия път завърши с атлетичен ритник в зъбите и бягане от забутаното барче от моя страна, добре че ми беше минал ефекта от тревата, мдааа, не се гордея с младежките си години Бях глупава за да се събера в такава компания, но не и достатъчно тъпа, за да остана докрай Давам го като пример защото беше баш на вашата възраст - 14.
EDIT: Обещаната бисквитка.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Верно е че всеки си решава за себе си, мъ това да се *ахъм* на по 12 годинки е просто, не безотговорно ми....глупаво...Аз не смятам че това да правиш секс те прави отговорен.Повечето хорица на по 13 14 годинки го правят за да се докажар а други защото искат да пораснат прекалено бързо (сякаш нема да им дойде и на тях времето) (: Любов? Според мен трудно се намира половинка на тази възраст която да е със здрав ум и как да го кажа...нормален?! не....разумен? който да си те обича и да неее е само с теб заради желанието за секс (:
Все тая....вече казах де девствена съм и честно казано немам особено голямато желание за половинка и т.н.... ^_^
Все тая....вече казах де девствена съм и честно казано немам особено голямато желание за половинка и т.н.... ^_^
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
не е за вярване..но да
`†`Tomb Raider Pro`†`-
Брой мнения : 81
Дата на регистрация : 21.01.2009
Хмм, Edit : От няколко месеца вече не съм, но като мъдър, вече пълнолетен човек, ще Ви кажа, че секса не може да се сравнява с правенето на любов, аз се радавм , че изчаках да намеря първата си силна и искрена любов и първия ми път беше с него. Е, той малко се ядосваше, защото неговия първи път не е бил точно такъв, какъвто си го е представял, ноо~
Пък и когато телата Ви се сливат в едно и когато усетиш, как той прониква в теб - това чувство не може да се сравни с нищо друго!
Пък и когато телата Ви се сливат в едно и когато усетиш, как той прониква в теб - това чувство не може да се сравни с нищо друго!
- Spoiler:
- Бтв, за сега съм имала само един партньор, но и той ми е и първото гадже така, че ... малко не съм много компетентна, но все пак изчакайте, няма нищо `готино` в това, да сте правили секс още в детската градина ..
Drama.Queen- Администратор
-
Job/hobbies : Annoying my man/ sex in public places
Humor : Of course I'm talking to myself! Who else can i trust?
Character : Kamen addicted~ , Noddy, horny, shorty, Isane, 100 % perv!, Yaoi obsession! Be aware ~ I bite!
Брой мнения : 4942
Дата на регистрация : 09.01.2008
Аз също съм и не мисля, че има нещо срамно в това.
П.П. На 14 съм...
П.П. На 14 съм...
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
Sinner- Модератор
-
Брой мнения : 1676
Дата на регистрация : 14.05.2009
Ибах и въпроса! Човек на 11-12 година да върши такива неща си направо несериозно! Аз да не съм като циганите дето се натискат на по 13 години и имат по 6-7 деца!
не сме девствени
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Имам син на 4 и дъщеря на 2
Ще ги обучавам да крадат медна жица от малки xD
^няма да ви кажа :P ,само отгатнете ^
Зи: 'СичкотУ роми тука сА сАбрахте вааа
Ще ги обучавам да крадат медна жица от малки xD
^няма да ви кажа :P ,само отгатнете ^
Зи: 'СичкотУ роми тука сА сАбрахте вааа
cekata-
Брой мнения : 29
Дата на регистрация : 12.05.2009
Ами от няколко месеца не съм. Мисля, че съм достатъчно зряла и отговорна за полов акт. Също така не мисля, че за загубата на девствеността има години. Губиш я, когато си готов и се чувстваш удобно около партньора си. Но е много важно, да не се влияеш от хорското мнение! Ако някой ти каже ''Ти си на 17 и си девствена?! Загубенячка...'' или нещо от сорта, просто покажи на въпросния човек среден пръст и го подмини спокойно с усмивка. Щом се присмива, значи е загубил девствеността си на някой купон и е бил под влиянието на алкохол... А първият път е много специален ^^.
tenten_sakura-
Брой мнения : 18
Дата на регистрация : 14.05.2010
Да, романтик съм, все още търся младото момиче, върху което ще си изживея BDSM фетишите.
Гост- Гост
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите