Romeo X Juliet
3 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Romeo X Juliet
Заглавие: Romeo x Juliet
Епизоди: 24
Излъчване:05.04.2007 до 27.09.2007
Жанр: Драма, Романтика
Производители: GONZO
URL: Romeo x Juliet
Това е историята на млада и трагична любов, развиваща се във въздушния град Нео Верона. Тирания управлява този остров в небето след като фамилията Монтеки взема контрол 14 години по-рано. Неравенството между богати и бедни е очевидно в сегашното състояние на града, земята изсъхва и водата се омърсява. Самото небе е обвито в дълбока и гъста мъгла. Потеклото и на Ромео и на Жулиета произлизат от тези на фамилии някога управлявали Нео Верона. Ромео е сина на сегашния диктатор-Монтеки, Жулиета (красива жена) маскирана като мъж (Один), е последния наследник на Капулети, миналите владетели, които са умряли от ножа на убийци преди 14 години. Истинското й минало не й се разкрива, докато не става на 16 и бива отглеждана от сестра си. Жестоките ръце на съдбата представят 2 човека, които ще станат "Star Crossed Lovers".
Link--->
http://www.onlytorrents.com/torrent/romeo-x-juliet-1-24-complete:57b3abc0e5e0b16b606fdd970269758400253dd4
Re: Romeo X Juliet
гледах го преди време
не ми хареса оссобено ама кво мога да кажа още съм на 3ти или 4ти еп така че по-добре да взема да го изгледам че тогава да си кажа мнението
не ми хареса оссобено ама кво мога да кажа още съм на 3ти или 4ти еп така че по-добре да взема да го изгледам че тогава да си кажа мнението
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Re: Romeo X Juliet
Става до ... 15 - ти еп. Оттам НЕ
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456