Myself;Yourself
+7
hina_888
Cocaine`
Сакура Харуно
Ricchan ^^
{Bloody.Rose}
papity-san
black_warrior
11 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Myself;Yourself
Myself; Yourself
Hikada Sana се връща в родния си град след 5 годишния си престой в Токио.Независимо,че има няколко промени в града,по-голямата част е останал същия.На отбивка за апартамента му,той забелязва момиче в костюм на девица от олтар,която го наблюдава,когато посещава олтара.На другия ден в училище открива,че момичето е било Yatsushiro Nanaka,старата му приятелка от детството,на която той е дал гривна,преди да тръгне,която тя носи,дори до този ден.[i]
Ето някои от главните гереи:
Sana Hidaka
Nanaka Yatsushiro
Aoi Oribe
Syuri Wakatsuki
Syusuke Wakatsuki
Hinako Mochida
Asami Hoshino
Hikada Sana се връща в родния си град след 5 годишния си престой в Токио.Независимо,че има няколко промени в града,по-голямата част е останал същия.На отбивка за апартамента му,той забелязва момиче в костюм на девица от олтар,която го наблюдава,когато посещава олтара.На другия ден в училище открива,че момичето е било Yatsushiro Nanaka,старата му приятелка от детството,на която той е дал гривна,преди да тръгне,която тя носи,дори до този ден.[i]
Ето някои от главните гереи:
Sana Hidaka
Nanaka Yatsushiro
Aoi Oribe
Syuri Wakatsuki
Syusuke Wakatsuki
Hinako Mochida
Asami Hoshino
Re: Myself;Yourself
мн ми хареса тфа аниме па нз за другитее
papity-san-
Брой мнения : 29
Дата на регистрация : 27.09.2008
Емз и на мен си ми хареса .. сладурковци ..
Обаче можеше да има повече епчета .. а не само 13 ..
Обаче можеше да има повече епчета .. а не само 13 ..
Единствено Shuu и целия incest love около него и сестра му спасиха положението за мен. Бяха адските сладури и хич не ми дреме, че са брат и сестра
Всичко друго бе изтъркано тъпо :getr: Имаше малко драмичка, ама мн плоско поднесена и не мъ трогна :getr: Няма да коментирам повече... Нищо особено, а така горещо ми го препоръчваха
Поне преоктрих новата си мания - братската любов, incest~~
Всичко друго бе изтъркано тъпо :getr: Имаше малко драмичка, ама мн плоско поднесена и не мъ трогна :getr: Няма да коментирам повече... Нищо особено, а така горещо ми го препоръчваха
Поне преоктрих новата си мания - братската любов, incest~~
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
На мен лично много ми хареса :ballon: Жалко, че са само 13 епа, чесно казано, ако беше малко по - разтеглено, да кажем до 26 епа, щеше да е по - сладко.
Но все пак много ми хареса. И историята е суперска, а и героите много ми харесаха.Някак си само го намерих(много трудно сама си намиран анимета, обикновенно викам сенпай на помощ ), но чесно казано ХИЧ не сЪжалявам, че го гледах, дори обратното!
Но все пак много ми хареса. И историята е суперска, а и героите много ми харесаха.Някак си само го намерих(много трудно сама си намиран анимета, обикновенно викам сенпай на помощ ), но чесно казано ХИЧ не сЪжалявам, че го гледах, дори обратното!
Сакура Харуно-
Брой мнения : 21
Дата на регистрация : 24.11.2008
Аааа мен пък много ме израдва ^^
До 7 еп съм ама макс утре ще го изгледам
Нанакa-chwa~aan
До 7 еп съм ама макс утре ще го изгледам
Нанакa-chwa~aan
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Доста ми хареса.
Щеше да е хубаво да са малко повече епизода.
Щеше да е хубаво да са малко повече епизода.
hina_888-
Брой мнения : 53
Дата на регистрация : 08.03.2009
И на мен ми допадна доста. Много сладурско анименце~
И аз си харесах близнаците като двойка~
И аз си харесах близнаците като двойка~
- N a g i s a -- Терорист
-
Брой мнения : 393
Дата на регистрация : 19.04.2008
И мен ме израдва анимето, също и близнаците много ми хатесаха, но не като двойка. Тяхната история най - много ме трогна и това, което се случваше с тях, а за останалото междъ Нанака и Сана - почти не съм му обърнала внимание ( не ми се стори интересно )
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
Щом не съм му направила ревю като хората, значи въобще не си го е заслужило. Нещата ПРОСТО не бяха представени добре, героинята имаше потенциал да е нещо различно, а в края на краищата не ме впечатли с абсолютно нищо. Както се изказа HellGirl, историята между двамата не ми се стори интересна. Аз се мъчех, ОПИТВАХ СЕ да я проумея и разбера, но не се получи и толкова. Dogakobo не се справиха добре с анимето и толкова. Иначе Шури и Шуу бяха адските сладури и историята им ми допадна, но ако тя бе в ръцете на някое студио, което си РАЗБИРА от работата, доста хора щяха да преоткрият любовта си към инцест, повярвайте ми. Има студия, които са способни на такива чудеса, че чак промиват мозъци. Това, че аз си паднах по инцеста нищо не значи, аз си падам почти по всичко ново.
Като цяло не бих го препоръчала; има далеч по-хубави училищни драми от тази. Щом давам 7/10 значи наистина е слабо. 6 давам на изключително слабите. Сами си правете сметката.
Но ако искам да зарибя някого по инцест, това е анимето
Като цяло не бих го препоръчала; има далеч по-хубави училищни драми от тази. Щом давам 7/10 значи наистина е слабо. 6 давам на изключително слабите. Сами си правете сметката.
Но ако искам да зарибя някого по инцест, това е анимето
-
Не беше изключително тъпо.. гледала съм къде къде по - тъпи, но не беше и по - добро от Кланнад, което в сравнение с това имаше някаква история, докато това, ако се бяха заели да го развият и т.н. щяха ем да имат над 20 епа, ем да се хареса на публиката, ама найн..
Мисля, че му бях дала 5/10, щото 8 е прекалено високо за мен и доста от хубавите анимета са с 8.
Мисля, че му бях дала 5/10, щото 8 е прекалено високо за мен и доста от хубавите анимета са с 8.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Лорчее, аз казвам, че е слабо като за драма /каквато се водеше и като каквато ми я препоръчаха/, иначе е сравнително добро в сравнение с някои бозички, които съм гледала
пп: Ако не се лъжа и войс каст-а издъхваше
пп: Ако не се лъжа и войс каст-а издъхваше
-
Не съм казала, че не е слабо. Даже обратното. Историята имаше много материал за развитие, но те го набутаха в 13 епизода. Ако беше повече епизоди и ако бяха обърнали повече внимание на сюжета, може би щеше да стане наистина хубаво аниме. Както и да е~ минало, заминало.
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите