Най-добри приятелки....
+21
Stefi818
Little.Vampire
Shinshoku
Koufuku ;3
*za®aTan4o - Lee*
...{Izumi Hyuuga}...
Kreator
CriminaL Baby.
Alice
Façade
Naruto's Girl
Ricchan ^^
c0lourblind-
Shivers
`†`ShInIgAmI`†`
~Black rose~
Enery
Apathy
~|~Crazy_kid~|~
Little`DeviL
What's up?
25 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Най-добри приятелки....
Смятате ли че има такава щуротия като най-добри приятелки?
По мое мнение и наблюдение такова нещо не съществува........просто защото момичетата са най-подлите същества.....приятелки сме да едно време...
По мое мнение и наблюдение такова нещо не съществува........просто защото момичетата са най-подлите същества.....приятелки сме да едно време...
What's up?- Терорист
-
Job/hobbies : ********
Humor : *********
Брой мнения : 667
Дата на регистрация : 23.03.2008
Re: Най-добри приятелки....
Повечето момичета, които познавам са ми приятелки когато искат нещо.Когато посигнат целта си ме зарязват и все едно не съм им била приятелка.И смятам че не само при мен е имало такива случаи...
Little`DeviL- Терорист
-
Брой мнения : 303
Дата на регистрация : 31.07.2008
подли, гадни...
Та по темата
мда може може
не питайте как или защо
просто може
Та по темата
мда може може
не питайте как или защо
просто може
Нямам идея, нямам най-добра приятелка ...май
Но има и точни момичета, не всички са ..подли и гадни
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
подли и гадни аз го казах не цитирайApathy написа:Нямам идея, нямам най-добра приятелка ...май
Пхаха.. има, но са огромна рядкост
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
Apathy написа:Нямам идея, нямам най-добра приятелка ...май
Не си ме разбрал....имах предвид приятелство между две момичета..........иначе между момче и момиче съм съгласна че има
What's up?- Терорист
-
Има и такива които не са
но..да...рядко има...и аз нямам най-добра приятелка....колкото и да има такива които казват, че са ми и тн.......... мом(етата повеч(е стават за добри приятели ;]]]]] :icon_bigrin:подли и гадни
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
~Black rose~ написа:Има и такива които не сано..да...рядко има...и аз нямам най-добра приятелка....колкото и да има такива които казват, че са ми и тн.......... мом(етата повеч(е стават за добри приятели ;]]]]] :icon_bigrin:подли и гадни
аз съм на същото мнение
`†`ShInIgAmI`†`- Терорист
-
Брой мнения : 271
Дата на регистрация : 16.08.2008
Нямам, никога не съм имала и едва ли ще имам...
Причината... ние момичетата сме най-лицемерните същества които могат да съществуват... точно за това се мотая повече с момчета...
Причината... ние момичетата сме най-лицемерните същества които могат да съществуват... точно за това се мотая повече с момчета...
CrazZzy написа:Нямам, никога не съм имала и едва ли ще имам...
Мъжко му е майката Няма никое мъжко да ти завижда, щото имаш по-готини дънки от него, нали? (макар, че на мен и такова ми се случи О_О
"- ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ, Зииии, от къде си купи дънките уеееее?!
- ъъ..")
Женските същества са устроени да живеят по единично, да завиждат, да лъжат и да лицемерничат (: Естествено, не всички са такива, но в днешно време прекалено много кифли се навъдиха, така че.. МЪЖКО МУ Е МАЙКАТА!!!!
МЪЖКО МУ Е МАЙКАТА!!!!
Ахаа...
~Black rose~- Терорист
-
Брой мнения : 997
Дата на регистрация : 17.04.2008
Може да има. Не знам за вас, но стига отсрещната да ме уважава и да си прекарваме хубаво, никога няма да кажа нещо лошо по неин адрес. Проблемът е, че тези хора, не само в моето село (макар че тук ама наистина има само кифли), но и в цяла България тези момичета рядко се срещат. Също като момчетата. Въобще честните и добри хора са огромна рядкост. То и аз не съм Мама Тереза, но ако се отнася за някой близък, ще си отрежа ръката, но ще му дам залък да яде. Ако схващате какво имам в предвид. Засега обаче такъв човек до мен няма. Независимо от чий пол.
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
По принцип малко са хората на които можеш да имаш доверие, можеби момчетата са по-добри приятели, защото не лицемерничат толкова много както повечето момичета,но
за щастие аз имах късмета да попадна на наистина много честни и яки хора! :icon_bigrin:
за щастие аз имах късмета да попадна на наистина много честни и яки хора! :icon_bigrin:
Naruto's Girl- Терорист
-
Job/hobbies : КуХнятА, бАняТа, ВенИте, Краи нъ прОблеМитЕ, КреЩи, плачи, режи, умри!
Humor : По - добре с риск по върховете, отколкото на някого в нозете! :]
Брой мнения : 212
Дата на регистрация : 20.08.2008
Но го има момента когато момчето е гей... а повечето гейове са много по-големи лицемери от момичетата....
CrazZzy написа:Но го има момента когато момчето е гей... а повечето гейове са много по-големи лицемери от момичетата....
+1....познавам няколко гея и само един от тях мога да кажа че става за истински приятел....друг е въпроса че никога няма да си помислиш за него че е гей..
What's up?- Терорист
-
Нямам най-добри приятели....аз незнам дали изобщо имам приятели....
Повечето момичета които ми се пишят за приятелки/а те не са много/ми е*ават майката след като им изпълня някой каприз!
Досега е имало смао едно момиче,пред което съм разкривала тайни,но със нея вече не се занимаваме мн.Защо ще попитате!Заради тъпите ми тренировки!Отначало и тя ходеше....ама после г-ина и г-жата започнаха да стават мн капризни и да ни обиждат/да обиждат ни /и тя се отказа от хандбала.АЗ си останах и със времето все повече и повече тренки имахме и ние се виждахме само в даскало или ако някоя от нас искаше да отиде за нещо до центара и другата да дойде с нея....само тогава имахме време да си поприказваме насаме,ама постепенно тя започна да си дружи със едни други момичета и мн рядко се виждаме сега.
Но мисля,че тя е била най-истинската ми фр досега
А за момичетата,с които се водя напоследък не мога да кажа нищо хубаво Повечето се държат като пълни лесбита,а останалата част/която се състои от 5-6 момичета/ не мога да им се "изповядам" както на момичето,за което ви приказвах преди малко.Те или ще ми се присмеят,или ще решат,че се майтапя и ще вземат постояно да ми го натякват.
И това за момчетата....наистина е късмет да имаш приятели момчета.В повечето ситуации,когато има и други хора/особено момичета/се отварят,ама иначе като сме си насаме можеш да поговориш спкойно с него и можеш да бъдеш сигурна,че няма да ти се изхили в лицето както правят повечето момичета.
Всъщност това не важи за всички момчета....има някои ,които биха го направили и да сме откровени една трета от тях може да го направи,обаче,ако ти е фр няма.
СПоред мен е по-добре да споделиш тайна с някое момче,на което имаш доверие,отколкото да кажеш на някое момиче,което уж ти се пише на приятелка.Ние момичетата сме едни подли,гадни и егоистични същества!
Повечето момичета които ми се пишят за приятелки/а те не са много/ми е*ават майката след като им изпълня някой каприз!
Досега е имало смао едно момиче,пред което съм разкривала тайни,но със нея вече не се занимаваме мн.Защо ще попитате!Заради тъпите ми тренировки!Отначало и тя ходеше....ама после г-ина и г-жата започнаха да стават мн капризни и да ни обиждат/да обиждат ни /и тя се отказа от хандбала.АЗ си останах и със времето все повече и повече тренки имахме и ние се виждахме само в даскало или ако някоя от нас искаше да отиде за нещо до центара и другата да дойде с нея....само тогава имахме време да си поприказваме насаме,ама постепенно тя започна да си дружи със едни други момичета и мн рядко се виждаме сега.
Но мисля,че тя е била най-истинската ми фр досега
А за момичетата,с които се водя напоследък не мога да кажа нищо хубаво Повечето се държат като пълни лесбита,а останалата част/която се състои от 5-6 момичета/ не мога да им се "изповядам" както на момичето,за което ви приказвах преди малко.Те или ще ми се присмеят,или ще решат,че се майтапя и ще вземат постояно да ми го натякват.
И това за момчетата....наистина е късмет да имаш приятели момчета.В повечето ситуации,когато има и други хора/особено момичета/се отварят,ама иначе като сме си насаме можеш да поговориш спкойно с него и можеш да бъдеш сигурна,че няма да ти се изхили в лицето както правят повечето момичета.
Всъщност това не важи за всички момчета....има някои ,които биха го направили и да сме откровени една трета от тях може да го направи,обаче,ако ти е фр няма.
СПоред мен е по-добре да споделиш тайна с някое момче,на което имаш доверие,отколкото да кажеш на някое момиче,което уж ти се пише на приятелка.Ние момичетата сме едни подли,гадни и егоистични същества!
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Ами най-добри приятелки има, но приятелки за цял живот няма (както и приятели).Винаги се намира някой, който да прецака нещата по най-брутален начин....
Mда, може да има. Но са рядкост. Примерно аз през целия си живт съм имала... може би 2 истински приятелки, които още си имам.
1-ната е добре познатата Хриси-чан. А другата е едно момиче от класа ми
Вярно е , че повечето момичета са гадни и подли, ноо има и такива, които не са
1-ната е добре познатата Хриси-чан. А другата е едно момиче от класа ми
Вярно е , че повечето момичета са гадни и подли, ноо има и такива, които не са
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Еми според мен има. През целия си живот дружа с момчета, но мисля че има.
Kreator- Терорист
-
Job/hobbies : Лъркър от класа.
Character : An echo
Брой мнения : 1456
Дата на регистрация : 20.03.2008
Аз си имам най-добра приятелка - ИIshida Hatake от форума ^^
...{Izumi Hyuuga}...- Терорист
-
Job/hobbies : Да беснея и да купонясвам ^^
Humor : No comment. *Already dead from laughing*
Character : Selfish, stubborn
Брой мнения : 1245
Дата на регистрация : 08.06.2008
Нз , но аз имам най-добър приятел и мога да разчитам на него. Само като чуя и вида думата гей и ми се сгаждаа
Well, промених си мнението (: Имам само 1 наистина истинска приятелка - Хрис (: Другото е преходно. Просто в днешно време има прекалено много кифли. Свестните момичета са малко. Мислих и разбрах, че момичето, което преди време мислех за най-добра приятелка, е кифла като всички останали. Както и момичетата от класа ми (с изключение на 1, което е на път да ми спечели доверието) и въобще момичетата от даскалото. Че и от цялата страна. Еднакви са всички. Правят се на мили и добри в началото, а после или спира да им пука за теб, или те зарязват (: Затова само Хрис мога да нарека истинска приятелка.
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
ем...лично аз смятам,че такова нещо съществува...аз си имам бфф-та
но понякога осъзнаваш ,че са те лъгали и са говорили зад гърба ти-ето това е лошото!
но понякога осъзнаваш ,че са те лъгали и са говорили зад гърба ти-ето това е лошото!
Koufuku ;3- Зарибен
-
Job/hobbies : Eating cookies and listening to music. ^^
Humor : Aaaawwwww yyyyyeaaaaaaaa !
Брой мнения : 2056
Дата на регистрация : 27.05.2008
Приятелки? нееее... :) аз съм приятелка само с момчета на тях повече им вярвам в даскало като съученички да..момичетата ставаT, добронамерени са..но не са ми чак "приятелки" по скоро като дружки що се отнася до най-добрата ми "проятелка" тя е пълно момче за това и мога да кажа че тя ми е най-добрата френдка...изобщо не е гадна,или използвачка :) супер човек...супер боен човек останалите ми приятели са повечето момчета както казах :)
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Страница 1 от 2 • 1, 2
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите