Chrno Crusade
+3
Shivers
akira
black_warrior
7 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Chrno Crusade
Страхотно аниме за мен!
Chrno Crusade
Original title: Chrno Crusade (2003)
Genre: Action Adventure Comedy Mystery Vampires
Episode numbers: 24
Link: http://www.vbox7.com/collection:174703 (не можах да намеря за теглене :()
Review: Във всеки от нас дреме по едно дяволче и едно ангелче , което излиза наяве при определени обстоятелства. Човек не може да бъде нито пълен светец нито пълен демон, защото в него винаги ще се крие баланса между добро и зло, а когато умереността бъде премината наяве излиза дяволчето или ангелчето, което се задържа на повърхността за известно време, след което отново бива погълнато от умереността.
Накрая наистина се разплаках
Chrno Crusade
Original title: Chrno Crusade (2003)
Genre: Action Adventure Comedy Mystery Vampires
Episode numbers: 24
Link: http://www.vbox7.com/collection:174703 (не можах да намеря за теглене :()
Review: Във всеки от нас дреме по едно дяволче и едно ангелче , което излиза наяве при определени обстоятелства. Човек не може да бъде нито пълен светец нито пълен демон, защото в него винаги ще се крие баланса между добро и зло, а когато умереността бъде премината наяве излиза дяволчето или ангелчето, което се задържа на повърхността за известно време, след което отново бива погълнато от умереността.
Накрая наистина се разплаках
Последната промяна е направена от black_warrior на Нед 31 Авг 2008, 12:48; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Chrno Crusade
Е че по-добре е!Анимето е страхотно,който не го е гледал,да тегли и да гледа :icon_bigrin:
akira-
Job/hobbies : да подлудявам хората...
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Брой мнения : 131
Дата на регистрация : 19.08.2008
Да невероятно е!
teri_san-
Job/hobbies : Рисувам манга, чета манга и гледам анимета!
Humor : Хумор...не мога да спра, лудо съм пристрастена към аниметата...XD
Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 12.10.2008
Много добро аниме. Току що го приключих и разбрах откъде NCSoft са се вдъхновили да направят Аион. Ами герой - Аион, място Пандемониум, ритуaл за пробуждане Ascention... Битки между чернокрили и белокрили. Въобще...голямо вдъхновение е падало
Като цяло - много добра история и всички серии ми бяха интересни. Само това пеене ме дразнеше през цялото време. Не знам защо , ама очаквах Азария да пропее хип-хоп накрая :)
Като цяло - много добра история и всички серии ми бяха интересни. Само това пеене ме дразнеше през цялото време. Не знам защо , ама очаквах Азария да пропее хип-хоп накрая :)
Sweetnight-
Брой мнения : 96
Дата на регистрация : 11.09.2009
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Не само тиtonchetooo_12 написа:strahotno anime, nakara baq poplakah
Rosi_amv-
Брой мнения : 11
Дата на регистрация : 22.10.2011
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии