Air
+5
Alice
black_warrior
akira
Shivers
CriminaL Baby.
9 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Air
Жанр : Романтичен, Фантазия, Игра, Драма
## anidb : Линк към anidb.net
## Година : 07.01.2005 till 01.04.2005
## Език : Японски
## Времетраене : 24 минути на епизод. Филма е 91 минути!
## Държава : Япония
## Резюме : Легендата за "небесното момиче" е предавана през поколенията в едно специално семейство. Със своите магически "куклени" сили Kunisaki Yukito се учи от свойта майка. Следвайки нейните стъпки, той пътува от място на място, търсейки "небесното момиче" и отговора на легендата. Неговите приключения го отвеждат до малък краибрежен град, където среща момиче, което проявява голям интерес към него - може ли тя да е "небесната"? С новите събития, които започват да се случват пред очите на Kunisaki Yukito, той се озовава в история, простираща се хиляди лета назад...
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Re: Air
CrazZzy написа:Едно от любимите ми анимета... който не го е гледал доста изпуска :icon_bigrin:
oпределено
На последните епизоди сА спуках да рева :icon_bigrin:
CriminaL Baby.- Ретард
-
Брой мнения : 3397
Дата на регистрация : 14.04.2008
Наистина,прекрасно аниме!CrazZzy написа:Едно от любимите ми анимета... който не го е гледал доста изпуска :icon_bigrin:
akira-
Job/hobbies : да подлудявам хората...
Humor : -Името на болестта ти е...точно така!Болест на перверзника!Неизлечимо е!
Брой мнения : 131
Дата на регистрация : 19.08.2008
Хубава драмичка.
Мисля, че заради това аниме ми бяха първите безсънни 48 часа в целия ми живот
Мисля, че заради това аниме ми бяха първите безсънни 48 часа в целия ми живот
Ако разглеждам анимето като отделен продукт, непогледнала другите работи на Key, бих му дала 9/10, понеже ме трогна до известна степен /рядко се трогвам, особено ако героинята не е мой тип, така че е постижение /. И то защото със спуснатата дълга коса адски мязаше на Макото /моето злато /, а и тя също така бе забравила хората около себе си... Но за мен при Макото бе по-трогателно - просто я харесвах... както казах вече... за мен голяма роля играе героинята и самия факт, че Мисузу ме е трогнала говори много, говори за гения на Key, дори герой, който не ти е симпатичен да си спечели съчувствието ти.
Кхъ,кхъ, засега поне Нагиса е изключение, ще видя нататък
Не мога обаче да не го сравня просто Цялостната идея е момче, което се сближава с няколко момичета и се развиват различни истории около всяко едно от тях, често свързани точно с него. Поне така беше в Clannad и Kanon 2006. Отначало като го почнах не съм и очаквала други момичета, очаквах си точно една двойка и толкова. Там беше и грешката Двете момичета, фигуриращи дори в интрото о.О имащи по няма и 2 епа арка на всяка, претупани набързо... Но защо? Тези буквално 4 епизода можеха да бъдат използвани за по-обширно обяснение на историята например... Или пък да ги направят момичетата с малко по-голямо значение от сюжета...
С две думи, supporting cast-a издишаше изключително много :/ А на мен точно богатият набор от герои ми бе любимата част от другите две анимета на Key. Иронията е, че нададох рев на арката на Мичиру и сестра й w/e героините рядко ми угаждат откъм характер, свикнала съм /въпреки че Аю от Канон 2006 изключително мн ме радва, затова и това аниме е с едни гърди напред от Clannad XD иначе са на едно ниво/.
1. Канон 2006 10/10 /нямаше Нагиса. Enough of a reason, daro? XD/
2. Clannad 9/10 /Ако Нагиса я нямаше, щеше да ми е перфектното аниме от този жанр, наред с Канон/
3. Air 8/10
Banzai~
Key x KyoAni FTW!
Кхъ,кхъ, засега поне Нагиса е изключение, ще видя нататък
Не мога обаче да не го сравня просто Цялостната идея е момче, което се сближава с няколко момичета и се развиват различни истории около всяко едно от тях, често свързани точно с него. Поне така беше в Clannad и Kanon 2006. Отначало като го почнах не съм и очаквала други момичета, очаквах си точно една двойка и толкова. Там беше и грешката Двете момичета, фигуриращи дори в интрото о.О имащи по няма и 2 епа арка на всяка, претупани набързо... Но защо? Тези буквално 4 епизода можеха да бъдат използвани за по-обширно обяснение на историята например... Или пък да ги направят момичетата с малко по-голямо значение от сюжета...
С две думи, supporting cast-a издишаше изключително много :/ А на мен точно богатият набор от герои ми бе любимата част от другите две анимета на Key. Иронията е, че нададох рев на арката на Мичиру и сестра й w/e героините рядко ми угаждат откъм характер, свикнала съм /въпреки че Аю от Канон 2006 изключително мн ме радва, затова и това аниме е с едни гърди напред от Clannad XD иначе са на едно ниво/.
1. Канон 2006 10/10 /нямаше Нагиса. Enough of a reason, daro? XD/
2. Clannad 9/10 /Ако Нагиса я нямаше, щеше да ми е перфектното аниме от този жанр, наред с Канон/
3. Air 8/10
Banzai~
Key x KyoAni FTW!
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Еми аз донякъде.. даже почти изцяло съм съгласна със Станито..
Тааа на Air му претупаха ужасно историята.. мен тъкмо почна да ми става някак интересно.. минаха историйте на няколко момичета иии хоп - Мисузу.. мн добре. Все пак това си беше най-добрата част от анимето, но както каза Станито най-добре щеше да е да използват тези епизоди които дадоха за другите момичета за да поразкажат историята на Мисузу.. Можеше да направят още епизоди, лично моето мнение е, че твърде си претупаха анимето
Иначе е добро.. и е интересно ;D
Още се чудя дали да му дам 8 или 9, но май ще е 8 :D
За сравнение с другите, които каза Стани.. мисля, че Kanon наистина беше най-доброто.. имаше много интересна история. Оставах понякога шокирана от фактите разкриващи се ^^
Тааа на Air му претупаха ужасно историята.. мен тъкмо почна да ми става някак интересно.. минаха историйте на няколко момичета иии хоп - Мисузу.. мн добре. Все пак това си беше най-добрата част от анимето, но както каза Станито най-добре щеше да е да използват тези епизоди които дадоха за другите момичета за да поразкажат историята на Мисузу.. Можеше да направят още епизоди, лично моето мнение е, че твърде си претупаха анимето
Иначе е добро.. и е интересно ;D
Още се чудя дали да му дам 8 или 9, но май ще е 8 :D
За сравнение с другите, които каза Стани.. мисля, че Kanon наистина беше най-доброто.. имаше много интересна история. Оставах понякога шокирана от фактите разкриващи се ^^
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите