Среща на Изтока във Варна.
+14
Boddah.
Chocolate_Cookie
Koufuku ;3
Megaphy
Plug in,Baby~
Enery
~Devil May Cry~
General_Grievous
c0lourblind-
Apathy
Façade
~|~Crazy_kid~|~
Alice
Ricchan ^^
18 posters
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 2 от 6
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Среща на Изтока във Варна.
Ми... по улиците принципно вървя залупена бре
И тези снимки няма да отговорят на реалността, така че от тях няма смисъл
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Nao-senpai ^^ написа:Ми... по улиците принципно вървя залупена бре
Ахаааааам... То мойте снимки и те не отговарят много... Ама за пред хората... БТВ снимката която ти пратих е единственната на която не се лигавя...
Ми нали метъл хърт..как иначе
Apathy- Терорист
-
Брой мнения : 818
Дата на регистрация : 16.06.2008
Пххеххх Абе то един вид щит уе... Добричлийски селяни мн разгонени... Така си ми е супер, иначе само ще се катерят по главите Само не схванах кво общо има метъл хъртApathy написа:Ми нали метъл хърт..как иначе
-
Бе чернокосо с неква гора на главата си и очила... Дребно... Няма да ме сбъркате. Ааа и цялото в черно... Хъх, навик... Все тая, ще идвате ли в края на краищата
-
Eми, що не, ще дойда бе!! :icon_bigrin:
Apathy- Терорист
-
Nao-senpai ^^ написа:Бе чернокосо с неква гора на главата си и очила... Дребно... Няма да ме сбъркате. Ааа и цялото в черно... Хъх, навик... Все тая, ще идвате ли в края на краищата
:ballon: :ballon: :ballon: :ballon:
Аз трябва ли да се описвам...
еми ако искаш... То вече те знам как изглеждаш де Аа, забравих да спомнеа любимата си шапка. Почти е сигурно, че и тя ще фигурира сред странното ми обкръжение
-
Mи да се опиша пък:
1. Не съм особенно висока.
2. Леко дебела.
3. С къса кафява коса.
4. С кафеви очи [FUCK BROWN!]
5. И 9838921 % ще съм със любимата си лилава теникса с аниме-момиче...
2. Леко дебела.
3. С къса кафява коса.
Ем за дрехите нз... То зависи и от времето... Сигурно с черното потниче с череп отпред. Обичам черепи
-
Alice написа:Mи да се опиша пък:
2. Леко дебела.
3. С къса кафява коса.
1 висока си
2 Трънки
3 Не ти е къса О.о
3 и аз съм така се тая
5 Ой много е якааааааа
~|~Crazy_kid~|~ написа:Alice написа:Mи да се опиша пък:
2. Леко дебела.
3. С къса кафява коса.
1 висока си
2 Трънки
3 Не ти е къса О.о
3 и аз съм така се тая
5 Ой много е якааааааа
Доло горе съвпада описанието. Ама аз ще си постна една снимка като реша, че да ме знаете как изглеждам...
ай ай ай ааааай
защо няма форумна среща в Пловдив.. тогава със сигурност щях да дойда..
пловдив ли ... те то не беше ли там аниплея О.оPanda-chan написа:ай ай ай ааааай
дам (:
ама аз не ходих, понеже нямах с кого. Обаче тая пролет една моя приятелка ше се прави на Юки (о_О) и ще отида, така че ако и вие ходите можем да се видим (:
ама аз не ходих, понеже нямах с кого. Обаче тая пролет една моя приятелка ше се прави на Юки (о_О) и ще отида, така че ако и вие ходите можем да се видим (:
Никъв шанс да отида до Пловдив >.>
Зайо, еми организирайте се, тези, които сте близо до Пловдив... Тук се уговаряме тези, на които Варна им е близко
Тъй бре... Още около 2 левчета ми трябват, за да е пълна екипировката До колкото знам, ще ме пуснат да пътувам без лична карта Поне се надявам де... Ако някой знае, че евентуално не може, моля да сподели... Но аз ще измисля нещо... Например, че отивам във Варна точно за да си взема новоизлязлата лична карта На връщане ще кажа същото
Ето разписанието на линииите. Казвайте кога е удобно да се дотътрря на варненската автогара и ако може някой да ме чака, че града го познавам както Лъвът познава Антарктида. Демек никак. И... От четвъртък нататък, включвайки и четвъртък разбира се, мога да дойда, казвайте ден и час и ще се довлача.
Разписание на линията Добрич-Варна-Добрич
Часове на тръгване от Автогара ДОБРИЧ
06:30; 07:00; 08:30; 09:00; 10:30; 11:00; 13:00; 13:30; 15:00; 15:30; 17:00; 17:30.
Часове на тръгване от Автогара ВАРНА
07:30; 08:00; 09:30; 10:00; 11:30; 12:00; 14:00; 14:30; 16:00; 16:30; 18:00; 18:30.
Зайо, еми организирайте се, тези, които сте близо до Пловдив... Тук се уговаряме тези, на които Варна им е близко
Тъй бре... Още около 2 левчета ми трябват, за да е пълна екипировката До колкото знам, ще ме пуснат да пътувам без лична карта Поне се надявам де... Ако някой знае, че евентуално не може, моля да сподели... Но аз ще измисля нещо... Например, че отивам във Варна точно за да си взема новоизлязлата лична карта На връщане ще кажа същото
Ето разписанието на линииите. Казвайте кога е удобно да се дотътрря на варненската автогара и ако може някой да ме чака, че града го познавам както Лъвът познава Антарктида. Демек никак. И... От четвъртък нататък, включвайки и четвъртък разбира се, мога да дойда, казвайте ден и час и ще се довлача.
Разписание на линията Добрич-Варна-Добрич
Часове на тръгване от Автогара ДОБРИЧ
06:30; 07:00; 08:30; 09:00; 10:30; 11:00; 13:00; 13:30; 15:00; 15:30; 17:00; 17:30.
Часове на тръгване от Автогара ВАРНА
07:30; 08:00; 09:30; 10:00; 11:30; 12:00; 14:00; 14:30; 16:00; 16:30; 18:00; 18:30.
-
Kогато ти е удобно, лично аз..мога и 7 и 30 сутринта да дотърча там мога и 17 и 30 :)
Apathy- Терорист
-
Аз викам отиди.... :icon_bigrin:General_Grievous написа:Йо хора искате ли ме или да не си правя труда да идвам
ем народа ще каже аз мога още утре да довтасам ама ако не ме щат няма смисал :icon_bigrin:~Devil May Cry~ написа:Аз викам отиди.... :icon_bigrin:General_Grievous написа:Йо хора искате ли ме или да не си правя труда да идвам
да не те щат....туй не ми се вярва....аз знам че ще искат да отидеш...убеден съм... :icon_bigrin:General_Grievous написа:ем народа ще каже аз мога още утре да довтасам ама ако не ме щат няма смисал :icon_bigrin:~Devil May Cry~ написа:Аз викам отиди.... :icon_bigrin:General_Grievous написа:Йо хора искате ли ме или да не си правя труда да идвам
Еми в 18:30 хващам обратния "полет" Е, предполагам тогава де...Apathy написа:Kогато ти е удобно, лично аз..мога и 7 и 30 сутринта да дотърча там мога и 17 и 30 :)
Въпроса е дали в най-големия пек /а.к.а. на обяд/ или в прохладна утрин да дойда... Нека се изкажат и другите кандидатчета... ако може А иначе четвъртък, петък... най-ме урежда да е делник, че бащата да не ми се мярка, а и не ги знам в укмендите дали им е такова разписанието
Генерале, е хубава работа, според мен трябва да дойдеш Да не остана накрая обаче единствено женско... Колкото малко мъжки има във форума, половината се изсипват във Варната, аз сама Не, че това ще ми попречи
-
ем то мен хич не ми е проблем това да идвам братовчетките са ми там и дори мога да приспя там таа само трябва да знам кога и каде да се чакаме ама все пак не ми се иска да ме видите колко съм скапан
Apathy- Терорист
-
Страница 2 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Архив :: Архив :: Интереси и свободно време :: За потребителите
Страница 2 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите