Love Hina/ Rabu Hina
4 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Love Hina/ Rabu Hina
Пфф. Тва е едно тъпичко аниме, в което става дума за 20-годишен мъж на име Кейтаро. Неговата цел в живота е да влезе в университета Токио Ю, защото като малък е обещал на момиченце, че след години ще се срещнат там. Той дава всичко от себе си, опитва се да влезе, но все не успява.
Същевременно започва работа като "мениджър" на Хината апартментс- голяма къща, в която живеят само момичета. Там е и леля му, но не са много близки. А, пропуснах, че преди Кейтаро мениджър е била баба му.
И кво кво, Кейтаро само изпада в неловки ситуации с момичетата... и те го пребиват...
Бобиту .. Сори че се набутвам в коментар , но ето две пикчета ..
Същевременно започва работа като "мениджър" на Хината апартментс- голяма къща, в която живеят само момичета. Там е и леля му, но не са много близки. А, пропуснах, че преди Кейтаро мениджър е била баба му.
И кво кво, Кейтаро само изпада в неловки ситуации с момичетата... и те го пребиват...
Бобиту .. Сори че се набутвам в коментар , но ето две пикчета ..
Гост- Гост
Re: Love Hina/ Rabu Hina
имаше някои добри моменти ама не издържах
най-накрая към 20ти еп го спрях...прекалено загубено и флегматично ми беше
най-накрая към 20ти еп го спрях...прекалено загубено и флегматично ми беше
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Чудя се дяли си струва да го почвам като не съм сигурна дали ще го догледам ... Ще трябва да си помисля...
Това е пъна загуба на време изпълнена с безсмислени пребивания... По-зле е даже от Zero no Tsukaima, където все пак имаше няква история (която така и не схванах), но тук и това няма. Просто пича се намърдва там и започва голямото меле
На мен ми беше супер забавно.Изгледах ги всичките епизоди,спешъли и ови безззз:"Final Selection",което никъде не мога да намея
ChaosLegion-
Job/hobbies : Anime,Manga,Music,Games,Books...
Брой мнения : 66
Дата на регистрация : 10.08.2009
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите