Code Geass
+17
Rena-Zlat
Megaphy
noxita
Façade
Tzeentch God of Chaos
Ricchan ^^
Elune Be Praised*
Cocaine`
Shivers
{Bloody.Rose}
General_Grievous
Drama.Queen
RealizeR
black_warrior
akira
LzpreslaV
Kreator
21 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Code Geass
Забележете човекът, който кара каруцата, в която се вози C.C накрая на анимето. Не е сигурно, но дай боже...
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
не съм проявявала интерес към анимето, но като прочетох в анимания ми се стори бая интересно така че почти съм си запълнила списъка с аниметата за гледане
п.п: hitman reborn го тегля от седмици и ми стои на 50% Т_Т
п.п: hitman reborn го тегля от седмици и ми стои на 50% Т_Т
Rena-Zlat- Терорист
-
Job/hobbies : Photography, Guitar, Drawing
Брой мнения : 892
Дата на регистрация : 12.02.2009
Откаде намери това гиф-че в анимето непоказват очите на каруцаря?!Dark.Soul написа:Забележете човекът, който кара каруцата, в която се вози C.C накрая на анимето. Не е сигурно, но дай боже...
RealizeR- Терорист
-
Job/hobbies : Anime$
Humor : 4eren po dobre ot nikakuv... :)
Брой мнения : 158
Дата на регистрация : 06.07.2008
Аз бих се зарадвала Лулу да е жив, но и да се върне при Кален, защото ги предпочитам като двойка, иначе C.C. си ми е любима от анимето.
HellGirl- Зарибен
-
Humor : MC Teukie Teukie Lee Teukie! x33
Брой мнения : 2150
Дата на регистрация : 18.03.2009
В анимес... Реших да споделя. Прекалено си личи.RealizeR написа:Откаде намери това гиф-че в анимето непоказват очите на каруцаря?!Dark.Soul написа:Забележете човекът, който кара каруцата, в която се вози C.C накрая на анимето. Не е сигурно, но дай боже...
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Dark.Soul написа:В анимес... Реших да споделя. Прекалено си личи.RealizeR написа:Откаде намери това гиф-че в анимето непоказват очите на каруцаря?!Dark.Soul написа:Забележете човекът, който кара каруцата, в която се вози C.C накрая на анимето. Не е сигурно, но дай боже...
ммм според мен този гиф е направен от някой фен...но пък не е сигорно че найстина този дет кара каруцата не е лулу...ако се сещате като там C.C. накрая как говори нещо и казва накрая "right, Lelouch" (поне така си спомням че казва) и как поглежда нагоре към "каруцаря" ( ) ...искам да каже че е доста възможно найстина да е той.
Dark.Soul написа:но дай боже...
дам!!
xXEndzeitXx- Терорист
-
Брой мнения : 228
Дата на регистрация : 09.12.2009
Ъъъъ.. освен да кажа, че анимето е велико :D
Тааа много ми хареса историята, главния герой, арта..
Любимка ми е C.C. Тая много ме кефи.. не мога да ви кажа защо, щото и аз не знам :D
Аз изгледах първия сезон доста бавно, но един ден като се хванах да гледам от 17 епизод не съм се спряла до 22 на втория сезон :D :D
Грабна ми вниманието ;D
Аааа и момента в който Кален наби Сузаку беше велик! ;3
Иии ще има трети сезоон! Май няма да е много скоро, но все ще е някой слънчев ден ^^
Тааа много ми хареса историята, главния герой, арта..
Любимка ми е C.C. Тая много ме кефи.. не мога да ви кажа защо, щото и аз не знам :D
- Spoiler:
- Много ми беше сладурска даже и като си загуби спомените :)
Аз изгледах първия сезон доста бавно, но един ден като се хванах да гледам от 17 епизод не съм се спряла до 22 на втория сезон :D :D
Грабна ми вниманието ;D
Аааа и момента в който Кален наби Сузаку беше велик! ;3
Иии ще има трети сезоон! Май няма да е много скоро, но все ще е някой слънчев ден ^^
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Страхотно аниме. Всичко си беше на ниво, гледах го тъкмо когато се бях отчаяла, че няма да си намеря нещо свестно. Вторият сезон повече ме зарадва, незнам зашо, може би краят беше по-добър. В краят на първият ми беше ясно, че никой не умира хД
И на мен Лулу ми приличаше в началото на Кира, но след вторият сезон забелязах, че са доста различни.
Между временно докато чакам вторият сезон мога да прочета и мангата.
И на мен Лулу ми приличаше в началото на Кира, но след вторият сезон забелязах, че са доста различни.
Между временно докато чакам вторият сезон мога да прочета и мангата.
- Spoiler:
- А впрочем Лулу не може да умре понеже има двоен гиас и това го прави безсмъртен /като баща му например/ (; ^,^
Cloud- Терорист
-
Брой мнения : 812
Дата на регистрация : 06.03.2010
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите