Начинаещо дите ^_^
+31
Koufuku ;3
skindrawer
Plug in,Baby~
Little.Vampire
LiДо4o_O
Ayumu_chan:P
Isi-chan
Megaphy
Kreator
life_in_dark
Mad.Soul
Liquid Sugar
Elune Be Praised*
Enery
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
Cocaine`
CriminaL Baby.
...{Izumi Hyuuga}...
Little`DeviL
Blackie.
Façade
The Black Rose
Ricchan ^^
~Devil May Cry~
~Black rose~
General_Grievous
~|~Crazy_kid~|~
Shivers
Drama.Queen
Shinshoku
35 posters
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 12 от 19
Страница 12 от 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Начинаещо дите ^_^
Май прекалено много почнах да рисувам напоследък
Да поясня Първото трябваше да са Соул и Мака, а второто Орихиме-чан Everything is done with paint :]
Да поясня Първото трябваше да са Соул и Мака, а второто Орихиме-чан Everything is done with paint :]
Shinshoku- Ретард
-
Брой мнения : 4296
Дата на регистрация : 03.06.2008
Браво! Соул изглежда малко като сплеската гъбка, а Орихиме е наддала малко в ръцете, но си се справила страхотно със светлосенките и всичко останало
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Въх, тва аз никога не мога да го напрая =D, Орихиме-чан мн ме кефи ^^
И между другото темата не се ли казваше напреднало дите, май пак го смени на начинаещо, или се бъркам.. ^^'''
И между другото темата не се ли казваше напреднало дите, май пак го смени на начинаещо, или се бъркам.. ^^'''
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
хах Мерси Знамч че ги правя малко трлъстички няхахах ама кво да се прави за мен ще надебелеят
ем да смених си я пак на "Начинаещо" щот повече ми харесва
Ем това е нову профилче Кефи ме кака стана такова шаренку (луд на шарено се радва)
ем да смених си я пак на "Начинаещо" щот повече ми харесва
Ем това е нову профилче Кефи ме кака стана такова шаренку (луд на шарено се радва)
Shinshoku- Ретард
-
ЯЯЯЯЯ!!!
Много са якииииииииииииии!!!!!!!!! ..... Особено последните... :icon_bigrin:
Много са якииииииииииииии!!!!!!!!! ..... Особено последните... :icon_bigrin:
Little.Vampire- Модератор
-
Job/hobbies : Goth & Vampires
Humor : Може ли да вечерям с теб?
Брой мнения : 2313
Дата на регистрация : 07.11.2008
EЕ па вече не ми останаха думе за възклицания... Ами кво да кажа.. Невероятно пак, харесва ми играта на цветовете и макар да не съм привърженичка на розовото бих си го сложила
аригато ^^
+това :)
+това :)
Shinshoku- Ретард
-
Кяя, страхотно е
Blackie.- Зарибен
-
Брой мнения : 2652
Дата на регистрация : 25.03.2008
Профилчето няма начин да не ми хареса xD
И това 2ротот радва,а рисункитер с пейнта са супер като за първи път
И това 2ротот радва,а рисункитер с пейнта са супер като за първи път
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
New-->
User bars-->
Направих само аватарче без сигнатура,щото исках само аватарче.Имам си в момента сигнатура която си харесвам и ме мързеше да направя към аватара и сигнарура омг.. Пакииросто се влюбих в тоя пик на Кazu-chan <3
А убийте ме не знам защо го направих този юзер бар със JUST PSYCHO дойде ми от вътре
User bars-->
Направих само аватарче без сигнатура,щото исках само аватарче.Имам си в момента сигнатура която си харесвам и ме мързеше да направя към аватара и сигнарура омг.. Пакииросто се влюбих в тоя пик на Кazu-chan <3
А убийте ме не знам защо го направих този юзер бар със JUST PSYCHO дойде ми от вътре
Shinshoku- Ретард
-
Юзербаровете са невероятни. :yyut:
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
юзърбаровете рулят.. Обаче за ава.. цветовете мноого ми харесват, но самият човек ми седи изкуствено.. нз що.. така изглежда..
Радинчо: Щото не го изрязах като хората Ако беше в цял ръцт можеби щеше да стои по-добре :)
Радинчо: Щото не го изрязах като хората Ако беше в цял ръцт можеби щеше да стои по-добре :)
+тези (това на Халибел и Нел го едитнах) :)
Shinshoku- Ретард
-
Аватара и горните барчета мн ми харесват, тъмните тонове форевър
Нещо последните три обаче не ме радват В смисъл, първенец определено ми е Соул и Мака, но нещо не ми харесва, убий ме не знам какво... Може би факта, че се вижда само едно око, наистина нямам идея...
А другите две... ами, чертите да минават върху лицето на героите - не ми допада самата идея, иначе цветовете са суперски ест
Нещо последните три обаче не ме радват В смисъл, първенец определено ми е Соул и Мака, но нещо не ми харесва, убий ме не знам какво... Може би факта, че се вижда само едно око, наистина нямам идея...
А другите две... ами, чертите да минават върху лицето на героите - не ми допада самата идея, иначе цветовете са суперски ест
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
хих аригато за коментарите :)
И на мен чесно казано това на Какузу не ми харесва но при него и Нел и Халибел,нямаше как да не минават линийте през лицата им.Опитах се да направя така че при Какузу лицето му да изпъква но не ми хареса как стои за това го оставих така, а при Нел и Халибел ...така ми хареса нпкакаси
За Соул и Мака...немах друг подходящ пик
п.п. знам че може да съм нахална но понеже ти си спец в пеинта и искам да те питам за мнението ти за мойте рисунки там
И на мен чесно казано това на Какузу не ми харесва но при него и Нел и Халибел,нямаше как да не минават линийте през лицата им.Опитах се да направя така че при Какузу лицето му да изпъква но не ми хареса как стои за това го оставих така, а при Нел и Халибел ...така ми хареса нпкакаси
За Соул и Мака...немах друг подходящ пик
п.п. знам че може да съм нахална но понеже ти си спец в пеинта и искам да те питам за мнението ти за мойте рисунки там
Shinshoku- Ретард
-
Изпуснала съм частта с рисунките иначе веднага щях да коментирам
Най-много ми харесва Соул Имам въпрос, прерисувани ли са? Имам това чувство, но дори и да е така ми допадат като за начало, малко виждам ръката е треперила на места, но скоро ще свикнеш, не забравяй да си олесняваш работата с кривите линийки, моливът съкс за рисуване Косата на Орихиме си се постарала да е детайлна, това ми допада и роклята е добре направена, цветенцата рулз
Малко успокой ръката си занапред, внимавай с пропорциите и след време пробвай и авторско ^^
Най-много ми харесва Соул Имам въпрос, прерисувани ли са? Имам това чувство, но дори и да е така ми допадат като за начало, малко виждам ръката е треперила на места, но скоро ще свикнеш, не забравяй да си олесняваш работата с кривите линийки, моливът съкс за рисуване Косата на Орихиме си се постарала да е детайлна, това ми допада и роклята е добре направена, цветенцата рулз
Малко успокой ръката си занапред, внимавай с пропорциите и след време пробвай и авторско ^^
-
Ахам прерисувану са.Винаги почвам с прерисуване докато поне малко свикна
Обичам детайлите И определено на пеинта ми е по лесно да осветявам от колкото на Фотошопа.
Понеже компа ми е лаптоп и няма място,седя на кревата легнала и така ги рисувах
След упражнения ще се постарая и авторско да направя ^^
обаче за лицата ми е по-лесно с молива (въпреки че става зле) от колкото с линийте (оная гъвкавата) нещо не мога да и работя с нея
Обичам детайлите И определено на пеинта ми е по лесно да осветявам от колкото на Фотошопа.
Понеже компа ми е лаптоп и няма място,седя на кревата легнала и така ги рисувах
След упражнения ще се постарая и авторско да направя ^^
обаче за лицата ми е по-лесно с молива (въпреки че става зле) от колкото с линийте (оная гъвкавата) нещо не мога да и работя с нея
Shinshoku- Ретард
-
това от една страна ме кефи как стана от друга не (беше по поръчка)
Shinshoku- Ретард
-
У-уау!
Много е готиноо, аз никога не мога да го направя.. Ефектите рулят.. ^^
Много е готиноо, аз никога не мога да го направя.. Ефектите рулят.. ^^
Cocaine`- Глобален Модератор
-
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008
Вълз.. харесва ми! Само надписа ме дразни, ама аз така и така почти не го виждам
Enery- Ретард
-
Humor : bullshit much, huh?
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008
И на мен ми харесва, но надписа не ми харесва как се е получил, защото не го виждам Т.Т
-
и на мен надписа не ми харесва,но иначе много празно ми беше там и не знаех ко да сложа
това го оцветих след 300 зора (лол на фотошопа ми е по-трудно да оцветявам)
Дей:
Сасори (казвам ви измъчих се на пика на Сасори,беше в лошо качество но продължих да се мъча щото мноу ме кефи пика)
Дей:
Сасори (казвам ви измъчих се на пика на Сасори,беше в лошо качество но продължих да се мъча щото мноу ме кефи пика)
Shinshoku- Ретард
-
Накара ме да потъна в дън земя.Много са добри. О.О-Storm.Fucker- написа:и на мен надписа не ми харесва,но иначе много празно ми беше там и не знаех ко да сложа
Дей:
Забележка:Предлагам ти като ползваш по тъмни цветове да оцветиш и самите линий за да се открояват на фона на цвета.Другата забележка е да не оставяш бели места. ;)
Megaphy- Администратор
-
Брой мнения : 2356
Дата на регистрация : 25.10.2008
Това с линиите и аз си го забелязах но фотошопа ми се бъгна и цветовете се различаваха при молива и кофичката и не можах да ги оправя.По-късно на пика на Сасори се оправиха но вече го бях завършила
Окай аригатоо :)
Окай аригатоо :)
Shinshoku- Ретард
-
Страница 12 от 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
:: Разни :: Форумно творчество :: Арт и amv
Страница 12 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите