Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
3 posters
:: Аниме и манга :: Манга дискусии
Страница 1 от 1
Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
I'm in Love With My Little Sister: Secret Sweethearts - This Love is a Secret
Genres: Drama, Mature, Romance, School Life, Smut, Incest
Линк: тук *изисква регистрация*
Историята като цяло е малко трагична. Разказва за забранената (или не) любов между брат и сестра.
Йори (на 18 год. до колкото разбрах) от малък е по-близък от колкото трябва със сестра си Ику. Като деца, той 'и дава обещание, че ще се ожени за нея (о_О). Тогава те го приемат просто като детска игра или нещо такова, но когато йори вече навършва 18, разбира, че има по-специални чувства към Ику и, че любовта му е малко по-силна от обикновена братска обич.
Йори знае, че любовта им е невъзможна, за това в опит да забрави чувствата си към Ику и да не я наранява, преспива с нейна приятелка и дори взема изпити, за да може да учи в друго училище само и само да е по-далеч от нея.
Оказва се обаче, че чувствата им са взаимни и Ику също го обича толкова, колкото той нея, но възможна ли е тази любов..?
------------------------------------
Арта е страхотен. Има и по-добри де, амаа...
Ъъъ.. какво друго да кажа.. Историята е доста тъжна (поне на мен ми е тъжна), но има и забавни моменти и весели физиономийки от страна на Ику
Като цяло това ми е една от любимите манги
Наистина си заслужава
Re: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Невероятно прекрасно фантастична история ... изпълнена с толкова болка и любов .. изумително ... .. но защо по дяволите свърши така ... /няма да кажа как точно за да не е споил/ .. но беше мн гадно ... и дори ме рзрева ... .. а онази нощ когато .. млъквам ..ох замечтах се ... адски мн се надявам да има продъжение ...
Re: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Съвсем случайно бях попаднала на това ..... заглавието ме озадачи .... обаче за сметка на това много ми харесааааааааааааа....
† Akumu-chan †-
Брой мнения : 52
Дата на регистрация : 07.09.2008
Similar topics
» Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai
» `Koi suru Tenshi Angelique ~ Kagayaki no Ashita ~ `
» Boku wa Tomodachi ga Sukunai
» [Yaoi] Boku no Sexual Harassment
» [Shoujo-ai] Otome wa Boku ni Koishiteru
» `Koi suru Tenshi Angelique ~ Kagayaki no Ashita ~ `
» Boku wa Tomodachi ga Sukunai
» [Yaoi] Boku no Sexual Harassment