Special A
+8
papity-san
akira
black_warrior
Zoe
Drama.Queen
Shivers
{Bloody.Rose}
Façade
12 posters
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Special A
Аз си заплювам Рюу тогава
Макар че и коравотиквеника Тадаши мн ме радва
Утре ще съм го свършила анимето вече 100 % :icon_bigrin: Просто ся ми се спи и не мога да догледам Т^Т
Макар че и коравотиквеника Тадаши мн ме радва
Утре ще съм го свършила анимето вече 100 % :icon_bigrin: Просто ся ми се спи и не мога да догледам Т^Т
Ricchan ^^- Администратор
-
Character : Distorted consciousness
Брой мнения : 5806
Дата на регистрация : 04.03.2008
Сладко беше анименцето, макар и Хикари малко да ме дразнеше на моменти Сми, като цяло мн ме забавляваше, ама понякога направо ме побъркваше
Любимите ми са Рюу Тадаши Акира и Яхиро
От всите двойки дет станаха, най-ми харесаха Тадаши и Акира /най-големите :40:/ и Яхиро и Мегуми /големи са сладури/
Свършека някак мн странен, сми... напомня ми на Хана Йори Данго Дето пак главната тича след самолета и отива там където е той... Сми, ддз, и тая целувка във въздуха Очаквах нещо различно, считайки случилото се помежду им...
Тадаши и Акира бяха големи сладури, особено с оная машина за напитки и признанието й Жалко, че после не дадоха никакви техни моменти Все пак ми бяха най-големите любимци, само при тях ми се присви стомаха
Абе голям смях с анимето :icon_bigrin: Като цяло ми хареса :icon_bigrin: Но като възможно най-капризното аниме фенче, ще кажа: Можеше и повече, например дра-а-а-ма, повечко скрийн тайм за Рюу, повече поглед върху Тадаши х Акира иии друг, по-свеж край Знам, знам, нямам оправия
Любимите ми са Рюу Тадаши Акира и Яхиро
От всите двойки дет станаха, най-ми харесаха Тадаши и Акира /най-големите :40:/ и Яхиро и Мегуми /големи са сладури/
Свършека някак мн странен, сми... напомня ми на Хана Йори Данго Дето пак главната тича след самолета и отива там където е той... Сми, ддз, и тая целувка във въздуха Очаквах нещо различно, считайки случилото се помежду им...
Тадаши и Акира бяха големи сладури, особено с оная машина за напитки и признанието й Жалко, че после не дадоха никакви техни моменти Все пак ми бяха най-големите любимци, само при тях ми се присви стомаха
Абе голям смях с анимето :icon_bigrin: Като цяло ми хареса :icon_bigrin: Но като възможно най-капризното аниме фенче, ще кажа: Можеше и повече, например дра-а-а-ма, повечко скрийн тайм за Рюу, повече поглед върху Тадаши х Акира иии друг, по-свеж край Знам, знам, нямам оправия
-
Емз ... Аз половината не го схванах,ама така е като гледаш без поне енглиш събс
Ени уей...мн ревах,когато Хикари тичаше след самолета
Знаех си,че ще се съберат най-накрая,ама кво да се прай
Мегуми и Яхиро са ми мн сладурски заедно Напрао...Мн ме е яд,че не ги дадоха да се цункат,но кво да се прай Аниме - набляга се върху главните герои
Ени уей...мн ревах,когато Хикари тичаше след самолета
Знаех си,че ще се съберат най-накрая,ама кво да се прай
Мегуми и Яхиро са ми мн сладурски заедно Напрао...Мн ме е яд,че не ги дадоха да се цункат,но кво да се прай Аниме - набляга се върху главните герои
Façade- Ретард
-
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008
Taka e, мен пък ме е яд, че не ги дадоха Тадаши и Акира
Аз пък въобще не съм ревала на анимето о_o
Аз пък въобще не съм ревала на анимето о_o
-
наи-много ме радват Рю и Тадаши...и двамата страшно мн ме кефят, а за самото аниме просто нямам дими.то просто е велико
tonchetooo_12-
Брой мнения : 77
Дата на регистрация : 07.12.2010
Чесно казано доста отдавна го гледах това аниме. Много ми беше забавно, много съм се смяла :3
Katinkka- Терорист
-
Job/hobbies : Ren, Ren, Ren, Ren.
Брой мнения : 706
Дата на регистрация : 25.08.2009
Страница 2 от 2 • 1, 2
:: Аниме и манга :: Аниме дискусии
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите