Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

``Здрач (Twilight) Series``

+11
Plug in,Baby~
Kreator
Megaphy
Bloody Iti-sama
Eyes On Fire
Cocaine`
LiДо4o_O
Enery
Façade
c0lourblind-
{Bloody.Rose}
15 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Чет 08 Яну 2009, 19:52

ЗДРАЧ - първата книга от поредицата феномен, изместила "Хари Потър" от челните места на класациите. Четирите книги, представящи изпепеляващата любов на едно смъртно момиче и един вампир, се задържаха 71 поредни седмици на първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продаваните книги. Поредицата на Стефани Майър оглавява класациите и във всяка една от страните, в които е издадена.
Първата книга - ЗДРАЧ, е преведена на над 35 езика и до този момент е продадена в над 50 милиона екземпляра по света. Но това не е всичко. Филмът по първата книга, излязъл по световните екрани на 21 ноември 2008 година, разби бокс офис класациите като само в премиерния си уикенд направи 71 милиона долара приход. А саундтракът към филма - още преди да бъде издаден, стана един от петте най-продавани албума в Amazon.com за всички времена.


ЗДРАЧ се ражда в нощта на 2 юни 2003 година. Стефани Майър, авторката на четирите книги от поредицата, многократно е разказвала в интервюта, че онази сутрин се е събудила с яркия спомен за сън, в който на огряна от слънцето поляна стояли обикновено момиче и нечовешки красиво момче. Момчето блестяло на слънцето все едно кожата му била диамант. То било вампир. А двамата били влюбени един в друг и момчето било разкъсвано между любовта си към момичето и желанието си да я убие. (По-късно този сън се превръща в глава 13 от ЗДРАЧ – „Изповеди”). Стефани Майър се събужда от този сън и въпреки че е страшно заета с грижите по трите си деца, сяда да го запише. После не могла да спре. Преместила едно бюро посредата на всекидневната, за да работи, докато децата й играят наоколо. Майър твърди, че докато пишела, чувала гласовете на героите в главата си. И писането вървяло лесно. Три месеца по-късно историята на Бела и Едуард била завършена. Скоро след това авторката сключва договор с „Литъл, Браун” за три романа за 750 хиляди долара – огромна сума за начинаещ автор.

ЗДРАЧ е публикувана през 2005 година, по-късно следва продължението на историята (NEW MOON през 2006, ECLIPSE през 2007 и BREAKING DAWN през 2008). Само за две години Стефани Майър се превръща в световен феномен. ЗДРАЧ е една от най-обсъжданите и награждавани книги за 2005 година. Втората книга престоява над 30 седмици като номер 1 в класацията на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги. Третата книга от поредицата, застава директно под номер 1 в класациите за най-продаваните книги в деня на излизането си. А публикуваната през август 2008 година последна книга от поредицата заема челното място в класацията на Amazon.com от месец февруари, близо 24 седмици преди да се появи в книжарниците.

Българското издание можете да намерите от 12 януари 2009 година.
Премиерата на филма в България е на 16 януари 2009 година.


``Здрач (Twilight) Series`` 20-1

Здрач
Дата на издаване: 12.01.2009
Меки корици,
512 страници
Формат 13 х 20 см
Цена 14,90 лв.



ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов. История, изпълнена с много приключения и опасности. История за приятелство. История за игра на живот и смърт.
Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство. Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.


***
И точно тогава, седнала на масата, опитвайки се да водя разговор със седмина любопитни непознати, ги видях за първи път.
Седяха в един ъгъл на залата, възможно най-далеко от мен. Бяха петима. Не разговаряха, нито пък се хранеха, макар пред всеки да имаше пълен поднос с храна. Нито пък ме зяпаха, както повечето останали ученици. Така че бе безопасно да ги гледам, без да се опасявам, че ще срещна чифт прекомерно заинтригувани очи. Но не това привлече и задържа вниманието ми.
Въобще не си приличаха. От трите момчета едното бе едро - с мускули като на професионален културист, с тъмна къдрава коса. Вторият бе по-висок, по-слаб, но все пак мускулест, с тъмноруса коса. Третият бе висок, не толкова масивен, с рошава, бронзова на цвят коса. Имаше по-момчешки вид от останалите двама, които приличаха по-скоро на студенти или дори на преподаватели, отколкото на ученици.
Момичетата бяха пълната им противоположност. Високата бе изваяна като статуя. Имаше великолепна фигура като от корицата на спортно списание, посветено на бански костюми. Беше от онези момичета, които карат самочувствието на всички останали наоколо да повехне само с присъствието си. Косата й бе златиста и леко се виеше до средата на гърба й. Дребното момиче бе като самодива, изключително слаба, с дребни черти. Косата й бе наситеночерна, късо подстригана и стърчеше във всички посоки.
И въпреки това бяха абсолютно еднакви. До един имаха тебеширенобяла кожа, по-бледа и от най-бледите ученици в този лишен от слънцето град. По-бледа от моята, албиноската. До един бяха с много тъмни очи, въпреки различния цвят на косата. А под тези очи лежаха тъмни сенки - с лилави оттенъци, като синини. Сякаш до един страдаха от безсъние или се възстановяваха от операция на носа. Макар че носовете им, и въобще всичките им черти, бяха напълно правилни, съвършени, като изрисувани.
Но не затова не можех да откъсна очи...

"Егмонт България"


Едит: Зи (:
Е, Боби, наистина се надявам да нямаш нищо против, че ти едитвам поста ^^

Втората книга от Twilight Series се нарича New Moon, в превод - Новолуние icon_smile
``Здрач (Twilight) Series`` New-moon
Общо взето книгата не беше особено интересна /поне за мен/. След като Джаспър губи контрол на рождения ден на Бела, само защото тя се поряза малко на опаковка от подарък, Едуард решава за по-добре да замине заедно със семейството си далеч от Бела, мислейки, че така тя ще е способна да се върне към нормалния си човекшки живот.. Само че щеше да е по-добре ако се беше сетил на време, че тя е наистина магнит за опасности, природни бедствия и най-вече - не-човеци icon_lol След заминаването на Едуард, тя се затваря в себе си и сякаш вече не е друг човек. В скръбта по любимия, тя се сближава доста с Джейкъб, откривайки, че той е способен да я успокоява и да я кара да се чувства добре. Прекарвайки времето си с него, тя прави доста откачени неща и така открива, че е способна да чува гласът на Едуард, когато е в опасност и в това си положение, копнееща за него, тя решава да скочи от скала висока около 30 метра, за да може да чуе гласът му отново.
"Знаех, че това е най-глупавото, най-безразсъдното нещо, което съм правила досега. Тази мисъл ме накара да се усмихна. Болката вече отслабваше, сякаш тялото ми знаеше, че гласът на Едуард е само на секунди разстояние...
Океанът звучеше много далечно, някакси по-надалеч от преди, когато бях на пътеката между дърветата. Направих гримаса, когато се замислих за вероятната температура на водата. Но нямаше да се оставя това да ме спре.
Вятърът духаше по-силно сега, като превръщаше дъждът във водовъртеж около мен.
Пристъпих на ръбът, като държах очите си на празното пространство пред мен. Пръстите на краката ми се отправиха сляпо напред, като докосваха краят на ръба на скалата, когато стигнаха до него. Поех си дълбоко въздух и го задържах... чакайки.
- Бела.
Усмихнах се и издишах.
Да? Не отговорих на глас, защото се страхувах, че звука на гласът ми ще разбие прекрасната илюзия. Звучеше толкова истински, толкова близо. Само когато звучеше толкова неодобрително както сега, можех да чуя истинският спомен за гласът му – кадифената структура и музикалната интонация, която го правеше най-идеален от всички останали гласове"

И тогава Джейк я измъква от водата, спасявайки я от удавяне и бавна, мъчителна смърт. Естествено не можем да предполагаме, че Джейкъб е нормален човек, освен ако не игнорираме огромните му размери и около 42-градусовата телесна температура, определено, ненормални за едно 16-годишно момче. И все пак след заминаването на Калънови, Джейкъб и глудницата му се сприятеляват с Бела, карайки я да се чувства така, сякаш наистина има семейство.
<Спътник за спътник> - това са думите на Викторя, която е по петите на Бела, защото Едуард уби нейния любим Джеймс. Освен кървящата дупка в гърдите си /метафорично/, Бела трябва също да се справи със злата кръвопийца, която е по петите 'и. Разбира се, върколаците са там, за да я защитят - както нея, така и племето си.

Следващата книга се нарича Eclipse - Затъмнение
``Здрач (Twilight) Series`` Eclipse_stephenie_meyer
Докато Сиатъл бива разкъсван от серия кръвожадни убийства, а безмилостен вампир продължава своят път към отмъщението, Бела за пореден път се оказава заобиколена от опасности. Насред всичко това тя е принудена да избира между любовта си към Едуард и така необходимото и приятелство на Джейкъб – знаейки, че нейното решение може да причини сбъсък между вечно враждуващите вампири и върколаци. С наближаването на дипломирането си Бела трябва да вземе още едно съдбоносно решение: живота или смъртта? Но кое всъщност е равносилно на Живот и кое на Смърт?

Последната книга, която е представена чрез Bella P.O.V. /гледна точка/ е Breaking Dawn - Зазоряване
``Здрач (Twilight) Series`` Breakingdawnwq9
Twilight изкуши въображението ни. New Moon остави читателите жадни за още. Eclipse превърна сагата в световен феномен. А сега, книгата която всички очакваме... И също краят на една страхотна история icon_smile

За сега не мисля да пускам информация за книгите с Еdrd P.O.V. като се има в предвид, че първата дори не е дописана. Има време, но до колкото знам те също ще бъдат четири и също толкова обещаващи и вълнуващи, колкото първите четири ^^
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Чет 08 Яну 2009, 19:59

Нямам пърпение да си купя книгата.. Но като се сетя, че в моя град е малко възможно да я има ии.. huh icon_confused Гледала съм трейлъри на филма, но нещо не ме влече. Мисля, че ще ми бъде по-приятно да прочета книгата и сама да си изградя образите на героите, отколкото да ми поднесат филма на готово icon_smile Пък и да искам да го гледам - то тва ще е задължително в кино, иначе не ме влече толкова.. но пък кината в моя град отдавна не работят, така че здраве да е icon_smile
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Чет 08 Яну 2009, 20:01

Ще ти я пратя на компа ..
и то абсолютно безплатно .. icon_wink
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Чет 08 Яну 2009, 20:26

Е да, ама аз искам и да си я имам icon_lol Плюс това не ми се чете книга на английски, щото не разбирам всичко и има някои метафори, които просто няма начин да си преведа, защото нямат никкаъв смисъл на български.. Ако е преведена книгата - <Благодаря ти Господи, че ме обичаш толкова> *пада на колене с насълзени очи*
Прашааа~й 368
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Façade Чет 08 Яну 2009, 20:41

Мда,БОби,ако я имаш преведа и аз ще съм ти мн благодарна да ми дадеш да хвърля 2 очи icon_lol
Façade
Façade
Ретард

Female
Age : 28
Character : Insane, Pervy ,Yaoi Lover, Dreamer
Reputation : 1
Брой мнения : 4937
Дата на регистрация : 05.02.2008

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Пет 09 Яну 2009, 21:28

Определено съм влюбена в тази книга icon_smile Както Бела сама се изразява <сърцето ми се опитва да ми счупи ребрата> всеки път, когато седна да чета. Не, че книгата те държи в такова напрежение, напротив - много е приятна и отпускаща, но малките детайли като например това, как се чувства Бела всеки път, когато 'и се иска да се пресегне и да го докосне... *умира от кръвоизлив в мозъка* Честно, не вярвах, че нещо подобно би ми подействало психически и би ми се харесало, но е факт - Зи си пада по романтичната историйка между вампир и човек /не се смейте, виждам ви =D/
И другото, което трябва да добавя еее, че съм totally inlove with Едуард love Мисля, че ако срещна такова момче, ще стана хетеро на секундата.. просто.. Не, нямам какво повече да кажа. Като се има в предвид, че прочетох книгата за по-малко от 24 часа.. може би това е една от най-големите ми мании в целия ми нищожен живот ^^ Радвам се за което - странно е и се чудя на себе си, но ето, че харесвам книгата адски много и въпреки, че съм я чела /както смятам да прочета и останалите 3/, все още имам намерение да си я купя като я пуснат по книжарниците /друго си е да я държиш в ръцете си/

P.S> Искам да кажа само, че книгата е написана толкова простичко, но действа по уникален начин - аз например не спрях да се усмихвам по едно време icon_lol
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Пет 09 Яну 2009, 21:32

Радвам се, че не само на мен ми е мания ..
Другите книги също са страхотни ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Enery Съб 10 Яну 2009, 09:31

Ъъъ.. да питам книгата има ли я по пазара? Шото посмъртно нема да прочета нещо на компа..
Enery
Enery
Ретард

Female
Age : 30
Humor : bullshit much, huh?
Reputation : 6
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Съб 10 Яну 2009, 14:50

И на мен не ми я прати Боби, въпреки, че очаквам от нея да ми изпрати останалите три книги /моооля, моля моляяя *мили очички*/
Лоли, книгата я пускат в понеделник и мисля, че в интервал от една седмица ще я има почти навсякъде в България /най-вече в София/, така че спокойно - ще я прочетеш по-скоро отколкото очакваш.
Между другото Боби е написала кога излиза в България, ама.. icon_rolleyes
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Enery Съб 10 Яну 2009, 16:18

Мързеше ме да чета.. ех, хубу поне ще я прочета, шото на компа вече мн зверски ме болят очите и ми се размазва.
Enery
Enery
Ретард

Female
Age : 30
Humor : bullshit much, huh?
Reputation : 6
Брой мнения : 3080
Дата на регистрация : 27.02.2008

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  LiДо4o_O Сря 14 Яну 2009, 11:38

Тъ, както всяка сутрин аз закъснявах за училище и с преспокойната си походка на стар кон се бах отправила към класната ми стая на първия етаж в нашето "елитно" училище.. Но аз не знаех, че този ден ще бъде съдбоносен... Както обикновено отворих вратата най-безцеремонно, измрънках извинение за закъснението си на госпожата и седнах между Галя и Ани.. и тогава съзрях Зи, която разглеждаше някаква папка с принтирани листи...

След този съдбоносен час я накарах да ми я даде да почета... и от тогава съм хипнотизирана
icon_lol Прочела съм три глави и то не от началото, макар че изнудих Зи да ми разкаже половината история.. Мисля, че книгата е невероятна и вече съм си я поръчала по нета...


Последната промяна е направена от Zero gravitY на Сря 14 Яну 2009, 13:27; мнението е било променяно общо 1 път
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Age : 30
Location : Hоme, sweet home
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Reputation : 0
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Сря 14 Яну 2009, 12:50

Първите две книги мога да кажа че са страхотни ..
Влюбена съм ..
До колкото разбарх до края на годината Егмонт България
ще издаде цялата поредица ..
Тоест Twilight, New Moon, Esclipe, Breaking Dawn ..
и надявам се незавършената до този момент Midnight Sun
/която всъщност е първата книга, само че предадена чрез мислите на Едуард, а не на Бела ../
Бтв .. половината от списания Браво /последния брои/ е посветен на Twilight ..
е не мога да не се изфукам сега ..
купих си два броя ..
и имам плакат и с Едуард и с Бела .. кеф .. кеф .. кефче ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  LiДо4o_O Пет 16 Яну 2009, 18:07

Купих си книгатааа :ballon: :ballon: :crazy2: :crazy2: :crazy2: Тоооолкова се рааадваам, че направо като я получих и пощуряхххх icon_lol
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Age : 30
Location : Hоme, sweet home
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Reputation : 0
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Нед 18 Яну 2009, 11:08

Аз вече ги прочетох първите три книги (на Eclipse съм до половината де, но ме мързи пък може да се каже, че ми е малко скучно..) Сега си мисля да започна Midnight Sun, защото ааадски много ще се накефя на Edward P.O.V. =D
Между другото и аз си купих книгата icon_smile Утре ще ми я доставят love Сега само чакам да излезе и New Moon, но ще си остана с чакането явно.. До колкото знам четирите книги ще излязат в България до август месец, а след това Mignidht Sun може би до края на годината.. icon_rolleyes То тя дори не е публикувана цялата в сайта на Стефани, обаче има време.
Нужно ли е да си изказвам мнението за New Moon? Мисля, че това е тема за всички книги от поредицата и, Боби, надявам се да нямаш против ако едитна малко главния ти пост и добавя информация и за останалите 4 книги icon_redface
За New Moon мога да споделя само, че ми беше доста скучна, може би се дължи на отсъствието на Едуард - не знам. Единственото, на което се кефех до краен предел, това е състоянието на Бела и прословутата дупка. Тези описания направо ме караха да треперя от вълнение докато чета icon_suprised Прекаленото натрапване на Джейкъб ме нервираше постоянно, но пък Бела си е <магнит за опасности> и няма как просто.. Между другото Едуард постъпи адски глупаво като я напусна icon_eek Супер много му се изнервих в началото, обаче прочетох книгата само защото знаех, че ще се върне и ще 'и обясни защо си е тръгнал.. Обаче аз ако бях на мястото на Бела, поне един шамар щях да му забия icon_lol Общо взето първата книга си ми остава любимата. Нека видим третата какво ще покаже и, надявам се, скоро ще напиша нещо и за нея icon_smile
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Нед 18 Яну 2009, 12:00

Нямам против .. аз щях да го направя ..
Бтв .. петата книга ..
тоест Mignidht Sun още не е дописана ..
има само 12 глави ..
ако искаш мога да ит обясня защо е така .. icon_lol
Бтв .. адски мн се радвам че и вие се зарибихте ..
Аз съм истински вампир .. разпространявам книгите и филма .. icon_lol
Нямате идея колко се радвам че до края на годината ще излязат и четирите книги ..
направо се захапах от щастие .. icon_lol
ох .. трябва да проверя кога обявиха че ще е готов вторият филм .. icon_lol


Едит:New Moon - 20 November 2009 (USA)


Едит .. Искам четврътата книга ..
там Бела е вампир и има детее ..
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  LiДо4o_O Пон 19 Яну 2009, 16:25

Ауууу м*мка муууу.. Толкова искам да гледам филма.. И даже на два пъти почти да стане, но първия път моят малоумен брат си влезна в неговия скайп докато се пращаше, а втория, когато Бобо-сама за втори път реши да ми го прати, защото моето нахалство е безгранично, и изведнъж то си изчезнаа... icon_sad icon_sad icon_sad
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Age : 30
Location : Hоme, sweet home
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Reputation : 0
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Пон 19 Яну 2009, 20:32

Розали, горе главата ..
Ще ти го пращам 685609 пъти ако трябва ..
Всеки трябва да види този невероятен филм ..
Бтв ЕДУАРД Е МОИ .. :icon_thefinger
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  LiДо4o_O Вто 20 Яну 2009, 12:01

`†`Bloody Rose`†` написа:

Ще ти го пращам 685609 пъти ако трябва ..
<3333333333333333

`†`Bloody Rose`†` написа:
Бтв ЕДУАРД Е МОИ .. :icon_thefinger

E той не казваше така, докато бяхме в училище icon_lol icon_lol icon_lol

PS: Казваше Бела е моя.. Какя мислиш тая да ти изневерява?! icon_lol
LiДо4o_O
LiДо4o_O
Терорист

Female
Age : 30
Location : Hоme, sweet home
Job/hobbies : Livin'
Humor : dark sarcasm
Reputation : 0
Брой мнения : 1432
Дата на регистрация : 14.10.2008

http://www.citati.bg/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Cocaine` Вто 20 Яну 2009, 15:25

Много ми харесва книгата, макар и да съм до 7ма глава... А когато нещо ми е наистино интересно чета доста бързо...
Ъ, аз четох малко от тва дето сте писали, но не разбрах, до сега излезнала ли е друга книга и ако да - къде мога да я прочета или някой да ми я прати? icon_rolleyes
Аз си ги чета онлайн за сега, може и някой ден да си я купя. icon_cool
Cocaine`
Cocaine`
Глобален Модератор

Female
Age : 27
Location : Wonderland
Character : You make my love all through the night. And you know, you make my love just feel so radical.
Reputation : 23
Брой мнения : 3139
Дата на регистрация : 21.04.2008

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Вто 20 Яну 2009, 16:13

Ако искате някой да ви прати книгата - моля ви, изпращайте му лично съобщение. Както Боби, така и аз ги имам фен-преводите до 3 книга, а останалите книги + Midnight Sun си стоят и събират прахоляци на десктопа ми. Ако желаете - скайп, ЛС - ще ви отговоря, а съм сигурна, че и Боби ще.
Между другото днес си получих книгата и смятам да я пре-пре-прочета icon_lol За сега съм на 4 глава, обаче забелязвам някои неточности като например името на Джейкъб - не е Блек, а Блак icon_suprised Също има различия с фен-превода относно отделни фрази /и все пак официалния превод е много по-добър от фен-превода/ Като цяло няма голяма разлика - просто виждам, че в оригинала са се старали да превеждат, метафорите например, по смисъл, а не е направен буквален превод, както във фен-превода. А да - и Есме се пише със С, а не със З! icon_lol Абе като цяло съм доволна от книжката - мисля, че до 1 месец би трябвало да я има дори и в по-малки градове. То в София само я има навсякъде icon_lol И все пак ако не можете да си я намерите никъде в града - не е късно да поръчате по интернет icon_smile
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Вто 20 Яну 2009, 16:29

Розали, зарадва разбитото сърце на Бела ..
Едуард въобще не се сеща за нея ..


Бтв .. Чики досега втората книга я има преведана само от фенове ..
мога да ти я пратя ако искаш ..
До края на годината отново казвам ..
Егмонт България ще издаде и другите книги ..
без петата /засега тя не е довършена/
и нз дали разбрахте но тя не е продължение на историята ..
а пърлвата книга през погледа на Едуард а не на Бела ..
Ъм .. в не помня коя държава има и сериал Здрач ..
но Едуард не беше красавец .. drop
Ъм .. и аз ако не съм ви се погвалила ще го направя ..
имам книгата .. и зарибих още 4 човека днес .. icon_smile
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Eyes On Fire Вто 20 Яну 2009, 16:44

love love love
За три неща бях напълно убедена.
Първо, Едуард бе вампир
Второ, някаква частот него - нямах представаколко силна може да бъде тя, жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него.

love love love



- Аз съм най - съвършеният хищник в света, не мислиш ли?
Всичко в мен те привлича: гласът ми, лицето ми, дори и миризмата ми. love

Кълна се, че няма да те нараня. - Сякаш се опитваше да убеди по - скоро себе си, отколкото мен. - Не се страхувай - прошепна отновои пристъпи към мен, подчертано бавно.

Гъвкаво приседна на земята с умишлено забавени жестове, докато лицата ни не се озоваха на едно ниво, само на педя разстояние.

Една неустойма, изключително завладяваща, изпълненас обрат любовна история, която ще ви погълне.
love love love


Only a vampire can love you forever...
When you can live forever, What do you live for..?!


„Жестоките удоволствия имат жесток край. И в триумфа си умират те, като огън и барут, които в целувката си се погубват”
Ромео и Жулиета, ІІ действие, VІ сцена




Аз съм вече на третата..... love love love
ии.. бтв трябва да кажеме и на Анна да го прочете тя обожава книги...
Eyes On Fire
Eyes On Fire

Female
Age : 30
Job/hobbies : guitar and vocals
Reputation : 0
Брой мнения : 55
Дата на регистрация : 03.01.2009

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Bloody Iti-sama Сря 21 Яну 2009, 18:13

Аз си купих книгата миналата сряда (в голямото междучасие :icon_bigrin: ) двата часа по немски заминаха тъй като бях забила главата си в книгата :icon_bigrin: Като се прибрах съм чела от 23 часа до към 6 сутринта в у-ще бях като зомбирана но важното е че успях да я прочета! O7 Книгата е адски яка и от както прочетох книгата до сега на всички около мен им надувам главата за нея mmm Чак и няколко приятелки от у-ще се зарибиха и си купиха книгата :11211212: А Едуард...ах Едуард! 66 06 22 В момента съм като вманиачена.Бях на кино два пъти за да гледам филма.Изтеглих си го и макар с не много хубаво качество всяка сутрин и вечер го гледам.А книгата я препрочитам като луда.Направо нз как ще дочакам втората.Май някъде бях чела че втората книга ще излезе през април 109 Дано е така noo защото иначе ще откача bbb пък не искам да я чета на английски щото много се изцъклям срещо монитора.С две думи книгата е :АДСКИ ЯКА O7
Bloody Iti-sama
Bloody Iti-sama

Female
Age : 31
Location : The Hell
Job/hobbies : killings
Humor : В смисъла на смисъла няма никакъв смисъл,но точно в това има най-голям смисъл...
Reputation : 0
Брой мнения : 110
Дата на регистрация : 07.09.2008

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  {Bloody.Rose} Чет 22 Яну 2009, 17:26

Бтв .. не помня къде четох че вторият филм ще е с Робърт ..
А следващите с един мисля че беше французин ..
Леле дразня се че в книгата пише `студенокожи` .. icon_lol
Ъм .. днес запалих още хора ..
дори госпожите ми по англииски и испански ще четат книгите .. icon_lol
{Bloody.Rose}
{Bloody.Rose}
Ретард

Female
Age : 32
Location : Far away from here.. In my own world..
Humor : Психопат с клавиатура..
Reputation : 2
Брой мнения : 5942
Дата на регистрация : 04.02.2008

https://allanimes.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  c0lourblind- Пет 23 Яну 2009, 10:30

Не е честно да сменят Робърт с някъв жабар :icon_evil: А, не, чакай.. италианците бяха жабари.. Добре де, Робърт може да е грозен, обаче пък не мога да си представя друг в неговата роля icon_suprised Пък и ще ми е супер странно - това е все едно баба ти да изиграе Хари Потър, колкото и смешно да звучи.. Дееба, не обичам французи dull Обаче то е рано да го плюем човека.. Още не се знае дали няма да си играе по-добре ролята, ама някак си идеята да сменят Робърт не ме радва icon_confused
c0lourblind-
c0lourblind-
Администратор

Age : 30
Groups I'm in : ``Здрач (Twilight) Series`` 8873675920a788425f138d487e548a78
Location : Gallifrey
Job/hobbies : nerd
Humor : аpathetic
Reputation : 22
Брой мнения : 2293
Дата на регистрация : 01.05.2008

http://www.pottermore.com/

Върнете се в началото Go down

``Здрач (Twilight) Series`` Empty Re: ``Здрач (Twilight) Series``

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите